Greșeli care îl fac să își piardă ÎNCREDEREA în tine

Distribuie

Încrederea este foarte importantă într-o relație, iar odată pierdută, este foarte greu să o recuperezi. Vezi ce greșeli îl fac pe el să nu te mai creadă.

Ești egoistă

Toată lumea are momente în care dă dovadă de egoism, dar dacă faci des asta, sunt mari șanse ca el să își piardă încrederea în tine. În astfel de condiții, îi va fi foarte greu să creadă că te poți gândi la altcineva decât la tine și că îl poți iubi. Încearcă să ții cont și de nevoile lui și arată-I că ești dispusă să faci mici sacrificii pentru a-I fi lui bine.

Ești nerecunoscătoare

Una dintre cele mai mari greșeli pe care le fac oamenii în relații este să se poarte ca și cum totul li se cuvine. O astfel de atitudine arată că nu îl vei aprecia niciodată pe cel de lângă tine și sunt mari șanse ca el să își îndrepte atenția spre altcineva. Nu trebuie să îl copleșești cu complimente, dar nu te purta ca și cum tu meriți totul și îi faci o favoare să îl lași lângă tine. Nimănui nu îi plac aroganții!

Nu ești dispusă să împarți

Când intri într-o relație, lucrurile tale devin ale lui și invers. Dacă, însă, pui foarte mult preț pe lucrurile tale și pui multe limite, îl faci să creadă că nu ești foarte implicată și se va distanța de tine. Încearcă să îți protejezi spațiul personal fără să îi rănești sentimentele.

Ai parole peste tot!

Când ești într-o relație, nu trebuie să îi dezvălui fiecare aspect al vieții tale, dar dacă vede că ai parolă la telefon sau la laptop, îi va fi foarte greu să nu se gândească dacă nu cumva îi ascunzi ceva. Învață-l să îți respecte intimitatea fără să simtă că ai secrete față de el.

Ești negativă

O persoană care vede întotdeauna partea goală a paharului nu va crede niciodată că telefonul primit în timpul cinei era chiar de la cel mai bun prieten. O astfel de atitudine este obositoare și te pune în multe situații dificile. Îi va fi greu să creadă că va fi fericit cu tine vreodată!

Nu ai integritate

Integritatea este baza încrederii. Dacă vede că îți minți prietenii sau că îi bârfești, îi va fi foarte greu să aibă încredere în tine și va crede că așa vei face și cu el. Spune-ți părerea, dar fără să îi jignești pe ceilalți.

unica.ro.


Distribuie