GESTURILE dau de gol bărbaţii. Află când MINT aceştia

Distribuie

Bărbaţii care mint acordă o mai mare atenţie la ceea ce spun şi asupra intonaţiei decât asupra gesturilor, motiv pentru care se pot da de gol prin limbajul trupului. Astfel, duşmanul unui bărbat care încearcă să pară credibil atunci când minte de fapt, sunt gesturile lui.

Iată cum îţi dai seama atunci când bărbaţii mint:

1. Işi scarpină nasul şi urechea

Un barbat îşi scarpină nasul şi urechea atunci când se teme să nu fie descoperit. Ritmul bătăilor inimii creşte, iar sângele circulă cu viteză mare către nas, urechi şi frunte. Când creşte circulaţia sângelui, apare senzaţia de mâncărime.

2. Îşi ţine mereu mâinile ocupate

Acest tip de comportament este întâlnit atunci când bărbaţii se simt incomod în relaţiile cu partenerele.  Principala cauză pentru care o fac este că pun la îndoială relaţia şi sentimentele.

3. Îşi muşcă buzele

Când un bărbat omite conştient să spună ceva iubitei sale, îl mustră conştiinţa, iar asta îl face să-şi schimbe mimica feţei. Bărbatul care ascunde ceva se dă de gol prin faptul că-şi muşcă buzele, sau şi le presează una de cealaltă.

4. Se ţine cu o mână de încheietura celeilalte mâini

Acest lucru arată că bărbatul are orgoliul rănit, dar nu vrea să arate. Ţinându-şi o mână pe încheietura celeilalte mâini crează un fel de scut, dintr-o nevoie inconştientă de a se proteja de ceva.


Distribuie
..