Gândurile care trec prin mintea bărbaţilor atunci când fac SEX

Distribuie

Când vine vorba de complexitatea gândirii, sexul constituie unul dintre cele mai simple şi nesolicitante psihic momente. Totuşi, asta nu înseamnă că nu pot apărea între timp tot felul de gânduri neobişnuite. Deşi unele femei au impresia că bărbaţii nu mai sunt în stare să se gândească mai nimic altceva în afara sexului în timpul partidelor, prin mintea lor pot colinda numeroase idei sau întrebări cel puţin bizare.

1. “Aşadar, ăla a fost un orgasm?” Când bărbatul are orgasm, toată lumea poate verifica acest lucru. În cazul femeii, însă, există numeroase semne de întrebare: dacă a avut orgasm, dacă orgasmul a fost real sau mimat, dacă mai poate avea încă un orgasm sau dacă o anumită mişcare îi generează plăcere suficient de mare pentru a putea atinge climaxul. Oricum ar fi, bărbaţii se întreabă adesea dacă partenerele lor au avut orgasm, fiind uneori derutaţi de gemetele şi zvâcnirile acestora, din timpul partidelor de sex, notează lyla.ro.

2. “La naiba! Am uitat să fac duş!” Mai ales când este vorba de o parteneră nouă pe care încearcă să o impresioneze, bărbaţii acordă o atenţie sporită igienei personale. Totuşi, există momente în care, tocmai când intimitatea este la maximim, ei se întreabă dacă au făcut duş sau dacă au apucat să-şi spele o anumită zonă a corpului, vizată – evident – de femeie.

3. “Dumnezeule! Sunt perfecţi!” Din perspecitva masculină, cei mai frumoşi sâni de pe lume sunt aceia pe care îi are goi-goluţi în faţa lor.

4. “Uşor, uşor, calm, calm! Nu încă…” Performanţele sexuale ale unui bărbat se măsoară şi în durată partidelor de sex, care se termină întotdeauna în momentul în care bărbatul ejaculează, în timp de o femeie mai poate continua şi după orgasm. Din acest motiv, adesea bărbaţii încearcă mintal să-şi tempereze plăcerea pentru ca partida să dureze mai mult.

5. “Stai sculată! Nu mă lăsa!” Se întâmplă, ocazional, ca bărbăţia bărbatului să fie mai puţin puternică decât în alte dăţi. Adesea, stresul şi consumul de alcool sunt de vină pentru erecţiile parţiale.

6. “Oare aş putea să…?” Iar completarea poate fi orice dorinţă sexuală a bărbatului care, practic, se întreabă dacă partenera lui ar fi de acord cu o acţiune a lui, cel mai probabil din afara tiparului sexual clasic.

7. “De unde a învăţat asta?” Iar “asta” poate însemna o mişcare mai puţin obişnuită cu limba în timpul sexului oral sau orice altceva care generează plăcere bărbatului în timpul partidei şi care demonstrează cunoştinţele sexuale temeinice ale femeii.

8. “Ceeee? Cum e posibil?” Întrebarea este mai degrabă retorică, neaşteptând neapărat un răspuns cât se poate de elaborat şi şi-o pun bărbaţii atunci când ejaculează foarte repede.


Distribuie
..