Gândurile ascunse ale bărbaţilor atunci când fac SEX

Distribuie

Vrei să afli la ce se gândeşte iubitul tău când sunteţi în toiul unei partide amoroase? Sa fie altă femeie, partida de fotbal de mâine sau kilogramele pe care le-ai luat în plus în ultimul timp? Dacă vrei răspunsul, citeşte mai jos.

“Nu-mi vine să cred că mi se întâmplă”
Chiar şi cel mai feroce mascul se poate simţi ca-n rai când vine vorba de relaţii sexuale.

Unei anumite părţi a creierului lor nu le vine să creadă că au, într-adevăr, aici şi acum relaţii sexuale. Iar asta pentru că în mintea lor există o teamă ca vor face sex din ce în ce mai rar, scrie csid.ro.

Mulţi bărbaţi sunt conştienţi de faptul că femeile sunt cele care hotărăsc când vine vorba de relaţii intime. Ba şi mai mult, acestea le pot suprima plăcerea în orice moment fără un motiv prea bine argumentat.

Aşadar, indiferent de cât de des o fac, bărbaţii consideră de fiecare dată că primesc un dar de la Dumnezeu şi se gândesc numai la cum pot să facă să prelungească plăcerea.

“Corpul tău este incredibil”
Acest gând apare în mintea bărbaţilor, atunci când fac sex, la fiecare cinci secunde. Excitarea masculină este extrem de conectată la percepţia vizuală. Aşa că bărbaţii deschid ochii şi-ţi privesc corpul gol, bucurându-se de fiecare unduire a ta.

Ei se gândesc la cât de sexy arăţi, mai ales atunci când stai deasupra. Mulţi bărbaţi ar putea jura că nu există privelişte mai grozavă decât o femeie care se bucură de sex.

Adevăratele gânduri ale bărbaţilor se învârt în jurul plăcerii de a te privi când ţi se leagănă sânii sau cât de sexy este fundul tău în timp ce o faceţi pe la spate.

Nici fotbalul nu iese din discuţie
Există un banc care spune că bărbaţii ar trebui să se gândească la fotbal ca să întârzie ejacularea, şi se pare că porneşte de la un strop de adevăr.

Cand o femeie strigă “nu încă!!”, bărbatul trebuie să facă de urgenţă ceva ca să prevină erupţia vulcanului.

Iar cea mai bună soluţie este să se gândească la ceva total neatractiv, precum sportul, unii chiar încearcă să repete în mintea lor alfabetul de la coadă la cap sau se gândesc la durere şi crampe musculare.

Lucrurile excentrice pe care vor să le facă

De multe ori bărbaţii se gândesc în timpul actului sexual la lucrurile pe care ar vrea să le facă cu tine, dar nu îndrăznesc să ţi-o spună sau ştiu că nu eşti genul de persoană care ar accepta astfel de sugestii.

 


Distribuie
..