Forma OCHILOR îl dă de gol: Bărbat fidel sau Don Juan?

Distribuie

Vrei să ştii dacă partenerul tău este genul de bărbat care se implică într-o relaţie sau preferă mai degrabă să ceară şi să aştepte totul din partea ta? Atunci priveşte-i atent ochii. Îţi vor spune tot ce vrei să ştii.

O artă străveche chinezească, cititul feţei poate dezvălui informaţii preţioase despre o persoană. Te poate ajuta să descoperi detalii pe care nu le cunoşteai despre partenerul tău şi îl poţi “citi” astfel încă de la prima întâlnire, notează feminis.ro

Eşti curioasă dacă partenerul tău se înscrie în categoria bărbatilor buni de luat acasă sau a celor care vin şi pleacă? Citeşte atunci ce spune forma ochilor despre el.

Ochi mari

Acest bărbat este o fire prietenoasă, debordează de energie şi reuşeşte să facă pe toată lumea să zâmbească. Această trăsătură trădează însă şi slăbiciunea lui pentru diversitate şi nu îi place să se simtă restricţionat. O relaţie serioasă şi un angajament pot fi aşadar pentru el un impediment şi preferă să dea bir cu fugiţii de câte ori simte că libertatea îi este încălcată.

Ochi mici

Este o persoană care pune mare preţ pe detalii în tot ceea ce face. Deşi mulţi ar considera asta un avantaj, ochii mici dezvăluie că acel bărbat priveşte viaţa dintr-o perspectivă îngustă şi nu este genul care să accepte prea uşor opinii contrare lui, căutând de cele mai multe ori să îşi domine partenera. În plus, întâmpină mari dificultăţi în a-şi face emoţiile cunoscute.

Ochi distantaţi

Dacă partenerul tău se încadrează în acest tipar trebuie să ştii despre el că este genul pe care nu ar trebui să îl mai laşi să plece. Este o persoană care priveşte totul dintr-o perspectivă largă. Poţi vorbi cu el despre orice, având cunoştinţe vaste în toate domeniile şi nu te poţi plictisi cu el.

Ochi apropiaţi

Acesta este un bărbat căruia îi place să facă mofturi din orice şi ajunge să dezvolte adevărate obsesii din cele mai neimportante detalii. Poate fi cicălitor şi multe femei se grăbesc să îl dea afară pe uşă. Este însă un diamant neşlefuit şi cea care va da dovadă de răbdarea necesară va câştiga un partener dedicat 100% relaţiei.

Ochi adânciţi în orbite

Această trăsătură dezvăluie un bărbat retras şi secretuos. Îi este teamă să îşi facă sentimentele cunoscute şi îţi poate da impresia că are ceva de ascuns sau nu este complet sincer cu tine. Nu este cazul să crezi că ai de-a face cu un “vulpoi” şi merită să îi acorzi o şansă.


Distribuie
..