Fă-l să se îndrăgostească de TINE în 60 de minute

Distribuie

“Sentimente ciudate şi intense de atracţie şi iubire pentru o persoană întâlnită în urmă cu cel mult o oră” ar fi definiţia dragostei la prima vedere, după doctorul… … Earl Naumann. Este o definiţie destul de realistă, nu?

În fond multe dintre noi am ştiut chiar de la prima întâlnire ce fel de relaţie ne dorim cu bărbatul respectiv, una amicală, romantică sau, de ce nu, inexistentă! Potrivit unui studiu, această decizie este luată în 5, până la 10 minute de conversaţie.

Cum poţi gestiona situaţia astfel încât bărbatul din faţa ta să nu excludă o relaţie cu tine din primele minute?

Există câteva trucuri care te pot ajuta să câştigi mai mult timp.

Mai exact, poţi câştiga până la 60 de minute pentru a-l face să se îndrăgostească de tine! Iată care sunt tacticile cu care îi pui inima pe jar:

–    Psihologii spun că senzaţia de dragoste la prima vedere se declanşează numai dacă ai un bun tonus emoţional. Logic că dacă bosumflată şi vezi doar partea goală a paharului, nu-i vei stârni sentimente pozitive celui care te priveşte. Trebuie să fii într-o dispoziţie fericită şi optimistă pentru a te face plăcută. Potrivit unui studiu, în timp ce noi suntem atrase de bărbaţii cu o mimică serioasă, bărbaţii le preferă pe femeile zâmbitoare.

–    S-a demonstrat că bărbaţii se îndrăgostesc la prima vedere în număr mai mare decât femeile şi asta pentru că ei pun mai mult preţ pe aspectul fizic. Aşa că nu strică să adopţi un look mai sexy ca de obicei, atât cât să-ţi pui în evidenţă feminitatea.

–    Dragostea la prima vedere are şi implicaţii evoluţioniste. Bărbaţii vor fi instinctiv atraşi de femeile cu un aspect fizic sănătos. Aşa că ţine spatele drept (emani încredere), poartă tocuri (pari mai înaltă) şi accentuează-ţi talia (forma de clepsidră emană fertilitate)!

–    În timpul conversaţiei rosteşte-i numele ocazional, pentru a-l flata şi arată-i că aveţi lucruri în comun, exclamând, când simţi asta, “Şi eu!” la afirmaţiile lui. Alternează aspectele comune şi cu diferenţe. Oferă-i punctul tău de vedere, astfel încât să-i dai de înţeles că, deşi sunteţi diferiţi, vă completaţi de minune.

–    Ştii deja că bărbaţii îşi doresc ceea ce nu pot avea. Aşadar, nu-i arăta clar că-l placi în aceste 60 de minute. Fă-i un compliment misterior, precum “Îmi place cămaşa ta, vine bine pe tine”, în loc de “Eşti atât de sexy în cămaşa asta”. Nu formula intenţii de genul: “Îmi doresc o relaţie serioasă”. Încearcă un “Poate a venit vremea să dau cuiva o şansă.” Astfel, pari inabordabilă şi îi lansezi o provocare!

Dă click şi află cum descriu dragostea la prima vedere oamenii care au simţit-o, dar şi psihologii!

libertatea.ro.


Distribuie
..