Erotism la cote maxime! Fanteziile bărbaților în funcție de ZODIE

Distribuie

Vine ziua lui si nu stii cu ce sa il surprinzi? A intervenit monotonia intre voi? Viata de cuplu poate fi uneori plictisitoare, mai ales pentru cei care sunt impreuna de cativa ani.

Ce preferinţe, în materie de sex au nativii din fiecare zodie:

Berbec
Nativul zodiei Berbec este adeptul jocurilor de-a profesoara şi elevul. Îi place să experimenteze noi senzaţii, iar sexul în public este un exemplu. Nu-l priva de imagini sexy. Îi place să te privească, aşa că oferă-i o imagine pe care să nu o uite.
Taur
Bărbatul taur este un romantic. Adoră să facă sex încet şi să-ţi ofere o noapte de neuitat. Îi place să-şi dezmierde iubita cu săruturi lungi pe tot corpul. Preferă sexul simplu şi romantic.
Gemeni
Este amantul ideal. Are grijă de tine şi ştie foarte bine cum s-o facă. Îi place foarte mult să te admire, aşa că nu te mira dacă îţi va propune de foarte multe să faceţi dragoste cu lumina aprinsă.
Rac
Nativului în Rac îi plac jocurile. Va fi înnebunit de plăcere dacă îi vei propune să te lege de pat. Îi va face o deosebită plăcere să aibă grijă de tine şi de corpul tău.
Leu
Leul este un curajos. Îi place să experimenteze cele mai nebănuite fantezii. Ideal ar fi să cumperi tot felul de jucării de la un sex shop de care să vă bucuraţi întreaga noapte.
Fecioara
Pe cât de sensibil îl vezi, pe atât de multe fantezii are. Cea mai arzătoare rămâne în schimb sexul în trei. Dacă eşti pregătită să faci acest pas lângă el, îi vei oferi niste momente de neuitat.
Balanţa
Bărbatului Balanţă îi place ca în timpul sexului să îi vorbeşti murdar. Acest lucru îl excită din cale afară.
Scorpion
Îi place să facă sex peste tot. Sexul în public îl excită cel mai mult. Cu siguranţă ţi-a cerut asta de multe ori, iar dacă ai refuzat, acum este momentul să îi îndeplineşti şi această fantezie.
Sagetător
Bărbatul aflat sub semnul acestei zodii adoră să facă sex, dar şi mai mult să simtă şi puţină durere. Îi place să fie dominat de tine, şi cu siguranţă îţi va oferi nişte momente de neuitat dacă îi vei porunci tu.
Capricorn
Ce zici de o surpriză la locul de muncă? Îmbracă-te foarte sexy şi pe deasupra ia-ţi doar un pardesiu. Şopteşte-i la ureche cum eşti îmbrăcată şi cu siguranţă va găsi un loc unde să faceţi sex.
Vărsător
Îi place să fie mereu deasupra, aşa că lasă-l sa te dezmierde din cap până în picioare, o va face foarte bine. Ai grijă de el şi spune-i cât de bine o face.
Peşti
Romantic din fire, bărbatul în Peşti visează mereu la o partidă de sex oral. Oferă-i tu fără sa-ţi mai ceară el. Îl vei înnebuni, iar ce va urma te va satisfice şi pe tine cu siguranţă.

a1.ro.


Distribuie
..