După ce criterii îşi alege IUBITA, în funcţie de ZODIA lui

Distribuie

Probabil că fiecare dintre noi ne-am gândit care sunt criteriile după care un bărbat îşi alege iubita, asta mai ales pentru că de cele mai multe ori observăm cum un tip superb „agaţă” o tipă mai retrasă, cu care s-ar părea că nu ar avea nimic în comun. Însă, un bărbat ştie foarte bine ce îşi doreşte, şi de cele mai multe ori îşi poate da seama din prima dacă o femeie este potrivită pentru el, sau nu.

Berbec

Dintr-un grup de fete singure, o va alege pe cea mai frumoasă, acesta fiind criteriul principal. Locul ideal de întâlnire este discoteca unde îşi poate manifesta instinctul de vânător. Idealul lui de femeie este cea care se mişcă bine, râde mult şi mai ales la glumele lui şi nu arată deloc obosită. Dacă eşti cu un grup de fete, râzi cât mai zgomotos, povesteşte-le ceva râzând, scrie ele.ro

Taur

Trebuie să îl impresionezi, să ieşi în evidenţă şi mai ales să te detaşezi de restul grupului sau al mulţimii în care te afli. Trebuie să te evidenţiezi ca fiind o femeie bună, manierată, educată, delicată şi romantică.

Gemeni

Felul lui de a fi, entuziast, are nevoie de cineva care să îl echilibreze, o fată realistă şi cu picioarele pe pământ. Îi trebuie o parteneră care să îl pondereze atunci când începe să îşi ia zborul.

Atunci când îşi va alege partenera, va căuta ca aceasta să aibă calităţile iubitei ideale, să fie sigură pe ea, independentă şi să ştie să se descurce în orice situaţie.

Rac

El apreciază naturaleţea şi copilăroşenia, nu îi va plăcea să te vadă îmbrăcată prea modern sau prea îndrăzneţ. Îi plac vestimentaţiile care ies în evidenţă prin romantism, deci un compleu sau o rochiţă turcoaz sau lila, părul prins într-un coc sau nişte haine albe sunt ingrediente ideale pentru o imagine perfectă. Accesoriile trebuie să fie artizanale sau neobişnuite, antichităţi sau în orice caz cu inspiraţie din vestigii. 

Leu

În general, va observa femeia cea mai strălucitoare de la o petrecere. Cu cât eşti mai aranjată, mai frumoasă şi mai elegantă cu atât ai şanse mai mari să pună ochii pe tine. Nu îl va impresiona atât frumuseţea nativă, cât stilul vestimentar şi machiajul. Atitudinea va reprezenta şi ea un punct forte, aşa că trebuie să ai încredere în tine şi să nu pari o „pradă” uşoară. 

Fecioară

Cel mai uşor îl vei atrage prin perfecţiunea ta. Fii mereu aranjată, machiată perfect, coafată. Te va analiza în detaliu şi trebuie să nu reuşească să îşi găsească nod în papură. Urăşte orice fel de neglijenţă şi mizerie. Aşadar, atunci când va ieşi la „agăţat”, în mod sigur se va uita după acea fată care zâmbeşte şi care are mereu grijă să arate perfect, indiferent de natura evenimentului. 

Balanţă

Este atras în primul rând de femeile frumoase, dar standardul lui de frumuseţe este altul decât al majorităţii. Caută femei interesante, expresive, cu mult umor, energie nelimitată şi gata să petreacă alături de el 24 de ore din 24. Pentru a-l atrage fizic pe acest bărbat trebuie să ştii cu adevărat cum să te îmbraci, dar asta pe planul doi, după bunele maniere. Dacă eşti într-un restaurant şi nu ştii exact cum să foloseşti cuţitul de peşte, este greu de presupus că ţi se va face onoarea şi a doua oară. 

Scorpion

Îl atrag superlativele: cea mai frumoasă, cea mai inteligentă, cea mai bogată, cu funcţia cea mai înaltă şi cu salariul cel mai mare. La aceste superlative trebuie obligatoriu să se adauge tandreţe, înţelegere şi rafinament şi totul trebuie piperat cu mult-mult sex. Pentru a-l atrage va trebui să pui la bătaie un întreg arsenal de trucuri şi să te chinui să îţi şi iasă. Va fi mult de muncă ca să îl cucereşti, mult de muncă ca să îl faci să se îndrăgostească de tine şi mai mult de muncă ca să îi supravieţuieşti. Observă ca am spus că să „îi supravieţuieşti” şi nu să îl „păstrezi”. 

Săgetător

Este atras de orice este neobişnuit: culoare neobişnuită de păr, accent interesant, preocupări ieşite din comun, orice se dovedeşte a fi original. Îi place genul de femeie care este lipsită de inhibiţii, care ştie să se distreze şi este capabilă de orice fel de nebunii. Dacă esti genul care se cutremură la ideea de a ieşi la ora trei noaptea pe străzi pentru a striga în faţa televiziunii cât de tare o ţin plămânii, mai bine renunţi la gândul unei relaţii cu el. 

Capricorn

Îi plac femeile isteţe, capabile să îl provoace intelectual sau spiritual şi care au o ambiţie pe măsura ambiţiei lui. În al doilea rând, o femeie pentru a-l atrage trebuie să fie bine crescută, să posede o doză de bun simţ şi spirit practic. Este destul de snob şi ţine mult la imaginea lui. Dacă eşti capabilă să îi arăţi că îl adori şi admiri şi dacă îl şi flatezi un pic, îl vei avea la degetul mic. Îl enervează vulgaritatea atât de limbaj, cât şi de aspect, nu se uită la femeile neîngrijite, iar dacă nu ai bun simţ, nu ai nici o şansă să stea în preajma ta prea mult. 

Vărsător

Lipsit de griji, chiar dacă situaţia numai roz nu se arată, deschis faţă de viaţă, merge mână în mână cu progresul şi visează la o femeie, unică, care să fie mereu aceeaşi, dar să se dovedească mereu a fi alta. Îl sperie monotonia şi este gata să fugă de plictiseală tocmai la capătul celălalt al lumii. Este un mare fan al modernismului şi al lucrurilor neobişnuite. 

Peşti

Nu contează unde şi cu ce ocazie îl abordezi, trebuie doar să îl abordezi. Îi place îndrăzneala, dar nu sufocarea. Ai grijă să îi spui că îl admiri, şi îl flatezi, pentru că odată ce simte că tu ai găsit în el ceea ce căutai, şi el te va găsi pe loc ideală. Dacă te consideră neserioasă, nu ai şanse să îl atragi. 

 

 

 


Distribuie
..