După caracterul unui bărbat poţi depista dacă este bun la pat. Iată trei semne

Distribuie

L-ai văzut şi l-ai plăcut. Însă, s-ar putea ca la capitolul sex să nu exceleze. Cum îţi dai seama dacă băbatul pe care ai pus ochii este bun la pat? Iată trei lucruri la care să fii atentă în comportamentul lui.

Este un adevărat gentleman

Atât în viaţa de zi cu zi cât şi în sex contează gesturile mărunte, aparent banale, dar care spun multe despre ambii parteneri. Eşti la început de relaţie şi ai vrea să ştii dacă partenerul tău te va satisface şi din punct de vedere sexual? Fii atentă la aceste mici amănunte. Când intraţi într-o încăpere îţi deschide uşa? La restaurant îţi aşază scaunul? Te sună peste zi să te întrebe cum te simţi, dacă eşti ok? Îşi aduce aminte că urmează să dai un examen important sau te întreabă despre cum a decurs şedinţa la care tocmai ai participat? Toate aceste lucruri banale nu demonstrează decât că îi pasă de tine, că se gândeşte la tine şi îl interesează ca tu să fii bine. Dacă este un gentleman în afara dormitorului, cu siguranţă nu se va dezice în pat.

Nu este egoist
Mulţi bărbaţi au impresia că doar ei şi viaţa lor contează. Îţi povestesc ce au făcut peste zi, unde au mâncat, cu cine s-au întâlnit, ce au făcut la job, cu cine s-au certat sau pe unde au mai mers la distracţie, scrie click.ro.  Îţi spun ce vor să faceţi împreună, ce film veţi vedea, la ce restaurant veţi lua cina şi tot aşa. Important este ceea ce vor ei, iar totul se învârte în jurul lor. Acest tip este unul egoist, care se pune întotdeauna pe primul loc. În schimb, un bărbat care ţine cont de părerile tale, care te întreabă despre tine, despre viaţa ta, despre cum ţi-ai petrecut ziua, despre ce-ţi doreşti tu este un tip grijuliu care doreşte să te facă să te simţi bine şi confortabil. Prioritatea lui va fi ca tu să te simţi minunat lângă el inclusiv în pat.

În compania lui te simţi o femeie frumoasă 
O partidă bună de sex, fără inhibiţii şi fără temeri presupune ca ambii parteneri să se simtă bine în pielea lor. Dacă iubitul tău te face să te simţi frumoasă, apreciată, sexy, atrăgătoare, dacă te face să te simţi femeie atunci aşa te vei simţi şi în pat. Dacă, dimpotrivă, râde de micile tale defecte, te ia peste picior, îţi spune că ar trebui să mai slăbeşti, că ar trebui să-ţi vopseşti părul sau să mergi la sală atunci s-ar putea ca în pat să nu fie pe placul tău. Vei fi doar complexată şi inhibată gândindu-te mereu că te judecă după cum arăţi. Pe de altă parte, există bărbaţi care fără să spună ceva anume te fac să te simţi frumoasă, deşteaptă, atrăgătoare. Este, poate, felul în care te privesc, în care îţi vorbesc, în care te ating.


Distribuie
..