Domnișoarelor?! Cum arată bărbatul ideal pentru fiecare zodie

Distribuie

Fiecare femeie are câte o preferință în materie de fizic. Iată cum arată bărbatul ideal pentru fiecare doamnă, în funcție de zodia în care s-a născut.

Cum trebuie să arate fizic bărbatul perfect pentru fiecare zodie de femeie:

BĂRBATUL PERFECT PENTRU FEMEIA BERBEC
Trebuie să fie în primul rând galant și atent la aspectul său fizic, dar nu un metrosexual. Caracteristici: Înalt, părul scurt, brunet, ochii verzi și o musculatură dezvoltată dar nu exagerat.

BĂRBATUL PERFECT PENTRU FEMEIA TAUR
Trebuie să fie neapărat bărbos și cât mai plin de tatuaje. Femeia Taur este atrasă de ideea bărbatului viril din Antichitate care nu cunoștea solarul sau depilarea.

BĂRBATUL PERFECT PENTRU FEMEIA GEMENI

Acesta trebuie să arate perfect din punct de vedere fizic și aici ne referim într-adevăr la pătrățele. Femeia Gemeni nu tinde să aibă un iubit baschetbalist dar să fie cu puțintel mai mare decât ea.

BĂRBATUL PERFECT PENTRU FEMEIA RAC
Femeia Rac nu pune accentul pe aspectul fizic așa că pentru ea ar putea fi perfect și un bărbat mai plinuț. Important este sufletul acelui om, spun nativele acestei zodii.

BĂRBATUL PERFECT PENTRU FEMEIA LEU
Contrar femeii Taur, femeia Leu nu este încântată dacă vede un mascul super-păros. Bărbatul ideal trebuie să fie atletic, șaten sau roșcat spre șaten și să aibă dinții perfecți.

BĂRBATUL PERFECT PENTRU FEMEIA FECIOARĂ
Fecioarele sunt înnebunite după bărbații ceva mai masivi, însă nu grași. Acestea sunt atrași de bărbații mulatri sau, oricum, cu tenul închis la culoare. Trebuie neapărat să aibă ochii căprui.

BĂRBATUL PERFECT PENTRU FEMEIA BALANȚĂ
Femeia Balanță nu poate sta lângă un culturist, și, de altfel, nu înțelege de ce majoritatea bărbaților își petrec toată ziua la sala. Masculul ideal trebuie să fie potrivit la greutate, brunet și înalt.

BĂRBATUL PERFECT PENTRU FEMEIA SCORPION
Femeia Scorpion a făcut obsesie pentru bărbații fără păr în cap. Aceasta asociază fără să vrea bărbatul chel cu virilitatea și, dacă are și niște tatuaje sexy, îl ia de soț.

BĂRBATUL PERFECT PENTRU FEMEIA SĂGETĂTOR
Cu toate că nu va recunoaște niciodată, femeia Săgetător este atrasă de bărbații ceva mai tinerei decât ea. Cel ideal este blond cu ochi albaștri.

BĂRBATUL PERFECT PENTRU FEMEIA CAPRICORN
Mușchii picioarelor trebuie să fie perfecți iar dacă vorbim despre puțină burtică, femeia Capricorn nici nu va începe vreo conversație cu un bărbat.

BĂRBATUL PERFECT PENTRU FEMEIA VĂRSĂTOR
Femeia Vărsător este atrasă de ochii albaștri, mai ales dacă bărbatul care îi poartă are tenul mai închis la culoare. Femeia Vărsător caută bărbați cât mai exotici, precum afro-asiaticii.

BĂRBATUL PERFECT PENTRU FEMEIA PEȘTI
Nu trebuie să fie nici prea înalt, dar nici scund. Dacă are nasul mare, poate fi un atu. Dacă are puțin păr pe piept constituie un dezavantaj.

SURSA: teotrandafir.com


Distribuie
..