6 semne că nu ești cu bărbatul potrivit. Ce semnale îți trimit corpul și creierul

Distribuie

6 semne că nu ești cu bărbatul potrivit. Corpul și creierul îți trimit semnale clare când te afli într-o relație care nu îți face bine. Iată care sunt acestea:

  1. Zâmbești rar sau deloc când ești singură, deși arborezi o mină fericită alături de colegi ori în compania prietenilor. Încerci să-i păcălești, involuntar, pe ceilalți că ți-e bine, dar pe tine însăți nu te poți minți.
  2. Nu mai ai încredere în tine. O femeie fericită alături de partenerul ei are o stimă e sine crescută, pe când una nefericită nu se simte deloc bine în pielea ei și își pune sub semnul întrebării toate acțiunile.
  3. Te simți stoarsă emoțional și mental. Lipsa de energie, dacă nu e rezultatul vreunei afecțiuni, poate fi semnul unei relații în moarte clinică. Dacă nu crezi asta, amintește-ți câtă energie aveai la începutul relației, când erai superîndrăgostită! Atunci, simțeai că ai fi putut muta munții, deși, poate, dormeai 5 ore pe noapte…
  4. Cauți motive să rămâi alături de el… Este unul dintre cele mai clare semnale. Dacă ai fi alături de bărbatul potrivit, nu ai avea nevoie să te convingi să stai cu el, ți-ar veni natural.
  5. Te neglijezi, fie pentru că nu te mai interesează cum arăți și dacă-i placi celui de lângă tine, fie pentru că ai senzația că valoarea ți-e dată exclusiv de relația pe care o ai.
  6. Mai mult observi relația decât te implici în ea. Nu mai ai inițiative, nu mai vrei să faceți lucruri împreună și lași viața să curgă fără s-o direcționezi în vreun fel… Rutina aceasta nu arată că relația s-a maturizat, ci, din contră, că s-a plafonat și că mai rezistă doar datorită obișnuinței.

libertatea.ro


Distribuie
..