Despre ce anume discută BĂRBAŢII între ei

Distribuie

Femeile sunt mereu acuzate de bărbaţi că birfesc fără limită când se adună la o cafea în oraş, însă te-ai întrebat vreodată despre ce vorbesc bărbaţii între ei? La fel cum femeile vorbesc despre shopping, relaţii, machiaj şi frumuseţe, bărbaţii la rândul lor pun în discuţie maşinile, sportul şi bineînţeles femeile.

Cât de multe ori ai încerca să afli de la partenerul tău ce discuţii poartă cu prietenii, în timp ce iese la o bere, primeşti un răspuns cât se poate de standard: „de-ale băieţilor”. Totuşi, care topice anume sunt de-ale băieţilor? Iată câteva dintre ele:

Tehnologii

Dacă acum câţiva ani în urmă, bărbaţii vorbeau în primul rând despre maşini, acum tehnologiile prevalează în dialogurile bărbăteşti. Ei discută despre ultimile apariţii de gadgeturi, telefoane sau computere. Ba mai mult, ajung să se laude ca nişte copii dacă au o achiziţie nouă.

Sex şi femei
Deşi nu recunosc, bărbaţii discută despre femei la fel cum şi femeile despre bărbaţi. Solidaritatea bărbătească este una puternică, de aceea aceştia nu ezită se se plângă pe un nou conflict cu partenera de viaţă, sau să se laude de cât de fenomenal a fost în pat. Chiar şi aşa, rareori bărbaţii discută despre intimităţile sexuale cu femeile pe care le iubesc, asta pentru că bărbaţii sunt extrem de posesori.

Maşini
Maşinile sunt de asemenea un subiect foarte discutat între bărbaţi. Încă din copilărie cel mai bun prieten pentru un băieţel este o maşinică-jucărie, iar la maturitate priorităţile rămân aceleaşi, doar că acum este vorba de maşini reale.

Sport
Cei care practică sportul deseori pun în discuţie la o bere subiecte respective, în special despre fotbal. Deşi ţi se par plictisitoare, temele cu privire la sport sunt asemeni topicurilor printre femei despre shopping.

Filme
Probabil unicul subiect comun atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi este legat de televiziune sau filme. Ei bine dacă femeile discută despre filmele de dragoste şi dramele, atunci bărbaţii sunt pasionaţi de filme action, horror şi thriller.


Distribuie
..