Depinde de tine cât de bun este iubitul tău la pat. Iată ce trucuri să aplici în practică

Distribuie

Rutina este cel mai mare inamic al împlinirii sexuale în cuplu. Ca să scapi de rutină între aşternuturi şi să-i menţii interesul iubitului tău, trebuie să încerci lucruri noi, să variezi cât mai mult practicile sexuale care îl va face pe iubitul tău să se simtă în al nouălea cer.

 1. Încearcă şi altceva

Rutina între aşternuturi se instalează uşor într-o relaţie. Dacă la început faceaţi sex pe unde apucaţi, acum faceţi doar în pat, în dormitor, eventual cu lumina stinsă chiar înainte de culcare. Cel mai probabil, partida de sex nu durează mai mult de cinci-zece minute. Ca să ieşi din rutina sexuală, încearcă ceva nou. Surprinde-l în bucătărie şi iniţiază tu o partidă de sex. Dacă doar el se arată dispus la sex şi tu nu iei niciodată iniţiativa, îl faci să creadă că nu mai eşti interesată sexual de el, scrie lyla.ro. Chiar şi în cuplurile unde există puţin timp pentru sex, important este ca bărbatul să se simtă dorit sexual de partenera lui, iar cel mai bine poţi demonstra acest lucru spunându-i verbal şi iniţiind partide de sex. Aşadar, prinde-l în bucătărie, în baie sau în sufragerie şi arată-te dornică să faci sex cu el atunci şi acolo!

 2. Aminteşte-ţi de sărutul frantuzesc

 Deşi poate părea un sfat stupid, redundant, adevărul este că, în multe cupluri de lungă durată, partenerii nu se mai sărută pasional, cu limba. Se rezumă la pupicuri pe buze şi la sex fără sărutări. Ei bine, buzele şi limba sunt zone puternic erogene, motiv pentru care nu trebuie neglijate. Ca să menţii interesul sexual al bărbatului tău, nu uita să-l săruţi profund, să te joci cu buzele şi cu limba lui mai mult timp.

3. Descoperă-i trupul

 Nu te concentra doar pe penis. Şi bărbaţii au alte zone în care le place să fie stimulaţi. Aşa că descoperă-i trupul sărutându-l oriunde: pe gât, pe piept, pe braţe, pe şolduri, pe genunchi, fese. De fapt, include toate zonele trupului sau în săruturile tale!

 4. Află-i poziţia sexuală

 Tu ştii care este poziţia sexuală preferată a iubitului tău? Dacă da, atunci “Felicitări!”. Dacă nu, atunci este una dintre prea numeroasele femei care nu cunosc care este poziţia sexuală preferată a partenerilor lor. Numărul lor este mare şi nu spune lucruri bune despre natura relaţiei lor. Pune întrebări, vorbeşte despre sex, despre ce poziţii vă plac, despre ce mişcări vă plac, despre strânsoarea braţelor lui, despre ceea ce vă place să faceţi între aşternuturi şi află-i poziţia sexuală preferată. Arată-te interesată de preferinţele lui sexuale şi-ţi va fi recunoscător şi în viaţa de zi cu zi, şi în pat!

 5. Trezeşte-l în toiul nopţii pentru sex

 Chiar dacă nu-ţi place să-ţi fie întrerupt somnul, unele lucruri merită sacrificii. Iar din puţin efort se poate naşte o mare plăcere. Nimeni nu spune că trebuie să-ţi pui ceasul să sune în toiul nopţii ca să te trezeşti şi să iniţiezi o partidă de sex cu iubitul tău, dar măcar în acele dăţi în care te trezeşti de bună voie începe să-l satisfaci sexual. Indiferent cât de somnoros este, nu te va refuza, ba dimpotrivă. Va fi încântat la maximum, veţi avea amândoi parte de plăcere şi vă veţi zâmbi cu complicitate a doua zi la micul dejun.

 

6. Joacă-te cu testiculele lui

 Organul sexual şi erogen al bărbatului nu se rezuma la penis. Există şi testiculele! Nu există bărbat care să nu aprecieze când o femeie se joacă cu testiculele lui, fie că o face cu mâinile, cu buzele sau cu limba. Nu neglija testiculele în partidele de sex, înaintea lor sau după ele, indiferent că faceţi sex “cu de toate” sau doar sex oral.


Distribuie
..