DEMONSTRAT: Femeile urăsc bărboşii şi mustăcioşii! AFLĂ de ce

Distribuie

Cercetătorii australieni au realizat un experiment, care nu va mulţumi posesorii de barbă stufoasă. S-a constatat că bărbaţii cu barbă resping femeile. Cu toate acestea domnii băbăşi consideră părul pe faţă un semn al autorităţii şi al responsabilităţii.

Oamenii de ştiinţă au fotografiat zece oameni cu dimesiuni variate de păr pe faţă, inclusiv bărbaţi raşi complet.  500 de voluntari de ambele sexe au cercetat pozele fiecărui bărbat. La studiu au participat atât bărbaţii cât şi femeile, care  au constatat că barba stufoasă, dă un iz de virilitate, în rest, opiniile respondenţilor au fost împărţite.

Aşadar,  toate femeile au numit cei mai atractivi, pe bărbaţii raşi complet. Asta pentru că, potrivit cercetătorilor, femeile se feresc de domnii cu barbă din cauza faptului  că aceştia sunt mai puţin romantici.

Femeile au declarat că bărbaţii bărbieriţi sunt mult mai sexy. Cu toate acestea, bărbaţii cu păr pe faţă nu ar trebui să se descurajeze. Asta, pentru că pentru oricare femeie, un asemenea domn face impresia de un om matur şi demn de încredere.

Mai mult de atât, savanţii consideră că barba indică un sistem imunitar puternic. În mod normal, femeile ar trebui să se simtă atrase de un bărbat sănatos şi puternic. Însă, studii recente contestă legatura dintre nivelul de atractivitate al unui bărbat şi prezenţa bărbii.

Cât de respingători ţi se par bărboşii?


Distribuie
..