Degetele bărbaților ne arată ce fel de oameni sunt și de ce vor suferi

Distribuie

Pantofii, părul, dinții sau mâinile sunt primele lucruri la care se uită o femeie când întâlnește un bărbat. Dacă pantofii se pot schimba, părul se poate aranja iar dinții se pot îndrepta și albi, degetele de la mână nu pot suferi modificări.

Raportul dintre index (arătător) și inelar poate arăta diverse caracteristici ale posesorului.

Poți analiza un bărbat după degete

Un deget arătător scurt și un inelar lung arată că bărbatul respectiv are tendința de a se purta foarte frumos cu reprezentantele sexului frumos. Aceasta s-ar datora expunerii mai mari în uter la anumiți hormoni. O expunere mai mare la testosteron în uter va da degete arătătoare mai lungi, în raport cu degetele inelare conform unui studiu al Universității McGill.

Bărbații cu degete arătătoare scurte au tendința să asculte mai mult, să zâmbească, sa complimenteze și să facă compromisuri. Aceiași bărbați au tendința să aibă mai mulți copii și relații mai armonioase și mai lungi.

Bărbații cu degete arătătoare lungi au tendința să înșele, să-și asume riscuri, să strângă avere.

 

Un bărbat are o față mai atrăgătoare pentru sexul opus dacă are același raport al degetului arătător și al degetului inelar. Expunerea mai mare la testosteron afectează și felul în care arată respectivul bărbat. O expunere mai mare, un deget arătător mai scurt, un chip mai masculin și atrăgător.

Riscul de a face cancer de prostată este strict legat de degetul arătător conform unui studiu din 2010 publicat în British Journal of Cancer.

Studiul a analizat, timp de 15 ani lungimea degetelor a 1500 de bărbați cu cancer de prostată și 3000 de bărbați sănătoși. Bărbații ale căror degete arătătoare erau mai mari sau egale cu degetul inelar aveau cu 33% șanse mai mari să fie diagnosticați cu cancer de prostată.

unica.ro.


Distribuie
..