De ce un bărbat părăseşte o femeie? Iată ADEVĂRATELE MOTIVE

Distribuie

Chiar dacă sunteţi de ani buni împreună, nimic nu poate garanta veşnicie cuplului vostru. Puteţi suferi eşec în dragoste chiar dacă credeţi că sunteţi sortiţi unul pentru celălalt, iar motivele sunt din cele mai diverse. Într-un cuplu, ambii parteneri au partea lor de vină, însă pentru femei, despărţirile fără cuvinte sunt un mister. Bărbaţii au temiuri aparte pentru care părăsesc o femeie, iată are sunt acestea:

Se simte sufocat în relaţie

Este normal să împarţi cu partenerul tău ceea ce ţi se întâmplă, însă încearcă să ţii anumite lucruri doar pentru tine sau pentru discuţiile cu prietenele tale. Nu îl sufoca cu toate problemele şi emoţiile negative cu care te confrunţi zi de zi. Nu îl suna de prea multe ori într-o zi ca să-i povesteşti toate activităţile pe care le faci în momentul respectiv. Nu numai că îl vei plictisi, dar cu timpul îl vei enerva şi, mai mult ca sigur, nu îţi va mai răspunde la telefon.

Nu-i place cum arăţi

Aspectul fizic nu este cel mai important într-o relaţie, însă pentru bărbaţi reprezintă, totuşi, un stimul de necontestat. Dacă l-ai cucerit la început cu forma atrăgătoare a corpului tău sau cu faţa angelică, nu înseamnă că l-ai fermecat pentru totdeauna şi că trebuie să te neglijezi. În momentul în care nu se va mai simţi atras de tine, se va gândi că trebuie să îşi găsească pe altcineva şi, cu siguranţă, va găsi destule ispite. Nu uita, felul în care arăţi spune celor din jur mai multe informaţii dect crezi.

Portofelul comun al relaţiei

Chiar dacă unui bărbat îi place să-şi alinte partenera şi să-i ofere cadouri, acest lucru nu înseamnă că vrea să o întreţină în permanenţă, în special dacă veniturile lui nu sunt foarte mari şi nu se simte iubit. Dacă partenerul tău se simte folosit şi tu nu îţi arăţi dragostea şi aprecierea faţă de el, cu siguranţă se va plictisi de această legătură şi va dori să se îndeparteze fără să îţi ofere prea multe explicaţii.

 Vrei să vă căsătoriţi

Unele femei sunt mult mai pregătite decât bărbaţii să treacă la un nivel mai avansat al relaţiei. Dacă te regăseşti în această situaţie, nu încerca să îi impui anumite condiţii, în special dacă simţi că evită din ce în ce mai mult discuţia. Nu vei reuşi decât să-l îndepărtezi, pentru că se va simţi neînteles şi fără dreptul de a lua singur decizii.

Infidelitatea femeii

Un bărbat poate să ierte multe lucruri iubitei lui, în special dacă există o bună comunicare, însă infidelitatea nu va rămâne fără consecinţe grave. După ce va afla că l-ai înşelat, nu va dori decât să te ştie cât mai departe de el. În concluzie, dacă îţi displac anumite lucruri în relaţia voastră, este cazul să discutaţi deschis, pentru a rezolva problemele, scrie divahair.ro. Faptul că nu te mai simţi atrasă de el din diverse motive sau că nu te mai satisface în pat, se poate rezolva cu soluţii mult mai bune decât infidelitatea.

 Gelozia dusă la extrem

Gelozia exagerată este unul dintre cele mai importante motive care pot să pună pe fugă un bărbat. Comportamentul unei femei foarte geloase este distructiv şi epuizant. Persecuţia, acuzaţiile nefondate şi condiţiile severe vor reuşi să sperie orice bărbat care îşi iubeşte libertatea şi statutul. Încearcă să te calmezi, să te gâdeşti dacă ai într-adevar motive de îngrijorare şi apoi discută cu el. Altfel, dacă te simţi neglijată şi nerespectată, poate trebuie sa fii tu cea care pune capăt relaţiei fără să mai priveşti în urma.

Dependenţa financiară de parteneră

Încă din vremurile străvechi, a existat principiul că bărbatul trebuie să-şi întreţină familia şi să aducă în casă o sumă mai mare de bani decât femeia. Deşi societatea a evoluat, acest principiu a rămas, oarecum, la fel de important. Multe femei ajung să le reproseze bărbaţilor că nu reuşesc să se descurce, că nu se ridică la înălţimea lor sau că doar ele sunt în stare să ţina o gospodărie. În astfel de condiţii nu este de mirare de ce un bărbat fuge de o femeie. Niciun reprezentat al sexului masculin nu va suporta prea mult timp astfel de reproşuri care îl împing spre un sentiment de inferioritate.


Distribuie
..