DE CE fesele bărbaţilor excită la MAXIM femeile

Distribuie

Se consideră că bărbaţii se îndrăgostesc de aspectul fizic şi anume dacă o domişoară are sâni fermi, picioare lungi şi posterior bombat. Ei bine, femeile nu cedează în acest sens. De necrezut, însă femeile, când văd pentru prima dată un bărbat nu-l privesc în ochi, ci îi examinează atent fesele.

Potrivit unui studiu efectuat la nivel internaţional la care au răspuns circa 2.000 de femei din toată lumea s-a demonstrat că fundul unui barbat, atrage instat privirea unei femei. 

Faptul este surprinzător, însă într-o mare parte adevărat.  Femeile nu privesc mai întâi trăsăturile feţei, ochii sau forma fizică a corpului unui bărbat, ci imediat aruncă privirea  involuntar spre fundul acestuia.

Deşi puţine femei  recunosc, însă muşchii fesieri bine antrenaţi reprezintă cea mai excitantă parte a corpului masculin pentru sexul frumos.  Aşadar, faptul că femeile observă fundul unui bărbat este cert. Paradoxal, însă  o femeie are curajul să-i privească posteriorul unui bărbat mai degrabă, decât să-l privească în ochi.

În comparaţie cu fantezille bărbaţilor, femeile sunt mult mai modeste. Astfel, potrivit  aceluaşi studiu, o femeie petrece, în medie, doar 90 de secunde observând un bărbat. Spre deosebire de bărbaţi, femeile sunt mai reţinute şi rareori  sunt surprinse analizand  posteriorul unui bărbat.

Într-un fel, putem spune că femeile au talentul de a camufla această „slăbiciune”.  Privirile lor alunecă instinctiv spre posteriorul unui bărbat, dar acesta nu sesizează aproape niciodata că a fost examinat.
Printre celebrităţi există bărbaţi care s-au remarcat pentru forma sexy a posteriorului lor, printre care şi  Johnny Depp, Hugh Jackman şi Brad Pitt.

Să nu evităm şi  de preferinţele bărbaţilor. Alte studii au arătat,  bărbaţii se uită mai întâi la sânii femeilor, apoi la fund şi în cele din urmă la picioare.
Cât despre ochi, putem spune că aceată parte a corpului rămâne a  fi doar petru cei curajoşi.


Distribuie