De ce bărbaţii spun primii „TE IUBESC!”

Distribuie

Un început de relaţie este întotdeauna o nouă speranţă pentru femeie. Acestea trăiesc în euforie şi sunt vrăjite de senzaţia că în curând vor auzi cuvintele magige: „TE IUBESC”. Pentru bărbaţi, însă, vânători de fire fiind, satisfăcător este că au reuşit să cucerească o femeie.

Cercetătorii americani au realizat un studiu care a arătat că, din păcate, motivul care îi determină pe barbaţi să pronunţe aceste cuvinte este dorinţa de a-şi cuceri mai rapid iubita şi de a face sex cu ea. O fi oare adevărat?

Conform studiului  orice strategie care îi poate duce la sex este benefică pentru bărbaţi, chiar şi  declaraţiile de iubire. Concluzia a apărut în urma intervievării a 171 de studenţi heterosexuali, cu vârsta până la 25 de ani.

Astfel,  87% au spus că femeile sunt cele care se îndrăgostesc primele, dar când au fost întrebaţi despre experienţele proprii au recunoscut că au nevoie de săptămâni  întregi pentru a realiza că s-au îndrăgostit, în timp ce femeilor le-au trebuit  câteva luni.

64% dintre bărbaţi au dezvăluit  ca au spus primii „Te iubesc”, comparativ cu doar 18% dintre femei.

În rezultat, studiul a arătat că femeile au tendinţa de a fi mai insistente şi mai sigure  în ceea ce priveşte dragostea.


Distribuie
..