De ce bărbaţii se îndrăgostesc atât de repede. Află cele 4 motive AICI

Distribuie

Bărbaţii au un sistem defensiv care-i face să se îndrăgostească destul de greu. Dacă mai punem la socoteală şi natura lor de cuceritori, dacă un bărbat vă dă semne că s-a îndrăgostit prea repede de voi, ar trebui să vă puneti un şir de întrebări.

Este şi un motiv pentru care ar trebui să faceţi acest lucru: un bărbat care se îndrăgosteşte repede încearcă să compenseze cu prezenţa unei femei în viaţă, ceva ce a pierdut în trecut.

Aşa că iată când se îndrăgostesc cel mai repede bărbaţii:

1. Când au mustrări de conştiinţă. Atunci, au nevoie să îşi demonstreze că sunt sensibili şi caută înlocuire.

2. Când e alungat de acasă de mama. Oricât de ciudat nu ar părea, aceste cazuri chiar există. Bărbaţii subjugaţi de mame încearcă să găsească instinctiv o altă figură maternă la care să se ducă. 

3. A rămas fără postul de muncă. Bărbatul rămas fără job crede în subconştient că nu poate să mai fie bun de nimic. Aşa că se va refugia în sufletul primei femei care îi apare şi o va folosi, cel puţin din punct de vedere financiar.

4. A fost părăsit. Acesta este cazul cel mai des întâlnit. Bărbaţii părăsiţi se îndrăgostesc repede din două motive: ca să îşi demonstreze lor că mai pot, şi din nevoia unei figuri materne.


Distribuie