DE CE bărbaţii cred că pot cumpăra IUBIREA

Distribuie

Deşi femeile sunt considerate cele care pun pe cântar portofelul bărbatului, unii cercetători susţin că bărbaţii sunt chiar mai materialişti. Atunci când vine vorba să-şi aleagă jumătatea, bărbaţi care nu au o situaţie financiară stabilă preferă femeile bogate, iar bărbaţii înstăriţi sunt mai mult decât siguri că pot cumpăra iubirea, astfel alegând femei cu o stare materială mai dificilă.

De regulă, într-o relaţie, bărbatul trebuie să-şi asume orice cheltuială, iar acest lucru nu prea poate fi pe placul tuturor. De aceea, mulţi bărbaţi se comporta compulsiv atunci cand întâmpină dificultăţi în a-şi găşi o iubită.

Atunci când o femeie este greu de cucerit, unii bărbaţii îşi scot portofelul, devenind dispuşi să plătească pentru dragoste prin cadouri scumpe şi surprize. Ba mai mult, ei sunt gata chiar să împrumute bani pentru acest lucru – pentru orice de la maşini până la cine extravagante. Acest comportament este cauzat de nevoia de a cuceri, iar banii sunt un fel de armă.

Să nu uităm şi de femeile care, potrivit psihologilor sunt atrase de bărbaţii dispuşi să cheltuiască mult pentru a-şi găsi iubirea nu sunt foarte echilibrate emoţional, nu sunt fericite şi sunt mai predispuse la depresie.

Există, însă o altă categorie de bărbaţi ai căror materialism este îndreptat mai mult spre funcţii importante într-o instituţie, recuperarea unor pagube, sau pur şi simplu spre femei independente financiar din pură zgârcenie. Nu-i putem numi pe cei din urmă bărbaţi care cumpără iubirea pentru că ei sunt inovensivi şi nu îşi doresc să mănânce banii iubitelor, dar şi să nu-i cheltuie pe ai lor.

 De asemenea, sunt nenumăraţi bărbaţi care au o situaţie financiară stabilă,  însă preferă să îşi facă o relaţie cu o femeie ai căror părinţi sunt foarte bogaţi pentru a-şi asigura un viitor minunat.

În categorie celor care se află în goana după putere intră în prezent, o mulţime de bărbaţi. Ei sunt cei care îşi păstrează iubita lângă ei numai din motiv că tatăl sau mama acesteia deţin funcţii importante în instituţii foarte cunoscute.

În concluzie putem spune că obsesia bărbaţilor după bani şi gândul că pot cumpăra iubirea sunt, probabil, poate fi argumentată de concepţiile societatăţii contemporane.


Distribuie
..