DE CE bărbaţii adoră SEXUL oral

Distribuie

Deşi sexul oral este un subiect tabu în viaţa multor cupluri, majoritatea bărbaţilor ajung în culmea plăcerii practicând anume acest tip de sex. Pentru femei este de neînţeles de ce bărbaţii iubesc sexul oral, la fel cum bărbaţii sunt neduperiţi de ce femeile sunt atât de emoţionale şi plâng de la orice fleac.

Aşadar, să descoperim care sunt motivele pentru care bărbaţilor le place sexul oral

Supunerea
Bărbaţilor le place să simtă superioritatea faţă de femeie, iar aspectul vizual în timpul sexul oral le oferă această superioritate.  De exemplu, dacă o femeie îngenunchează în faţa unui bărbat înseamnă că ea devine vulnerabilă şi se supune bărbatului şi îi dă voie să o domine.

Admiraţia
O altă seminficaţie pe care o capată sexul oral pentru bărbaţi se identifică cu nevoia  de admiraţie. De fapt aceasta este una din nevoile principale ale bărbaţilor. Subconstient ei văd acest act erotic ca fiind foarte apropiat de ceea ce înseamnă bărbăţie.

Surpriza

Pentru bărbaţi, sexul oral se deosebeşte semnificativ de sexul obişnuit. În primul rând pentru că nu este practicat foarte des, iar când partenera acceptă să-i ofere sex oral,  asta îi aduce o mai mare placere şi satisfacţie.

Pentru majoritatea femeilor, însă aceasta practică nu este nici pe departe una plăcută.  Asta, pentru că, potrivit sexologilor femeile au nesiguranţă faţă de relaţie, faţă de sentimentele partenerului şi recurg la sexul oral doar din frica unei eventuale înşelări din partea iubitului.


Distribuie
..