Cuvintele care îl va face pe iubitul tău să se simtă DORIT

Distribuie

Bărbaţii, de asemenea simt nevoia să primeasă complimente. Unele cuvinte îl pot încuraja la maxim pe partenerul tău şi îi va dă o încredere în sine.Lăudându-i abilităţile prin complimente îl vei face să se simtă dorit, iar asta îţi va asugura o relaţie fericită.

Iată care sunt complimentele pe care bărbaţii nu le vor uita niciodată, potrivit bzi.ro.

Zâmbetul lui
Un zâmbet poate spune multe despre ceea ce e în interiorul unui bărbat. Este, de fapt, o reflectare a sufletului sau din interior. Deci, să lauzi zâmbetul unui tip face parte din fruntea listei cu lucruri pentru care un bărbat poate fi complimentat.

Spiritul său
Bărbaţilor le place să creadă că sunt foarte amuzanţi, chiar dacă uneori nu sunt. Deci, complimentează-i spiritul şi îl poţi flata ca nimic altceva. Doar spune-i „cât de amuzant eşti!”, şi urmareşte-i reacţia.

Personalitatea sa
Există un miliard de adjective care au fost folosite pentru a descrie personalitatea unui bărbat, de la magnetica şi vioaie, până la puternic şi interesant. Indiferent ce cuvânt alegi, un compliment la adresa personalităţii lui este ceva ce un bărbat nu va uita într-o clipită.

Natura lui
Există o contradicţie aici. În timp ce unui bărbat îi place cel mai adesea să îi fie complimentată partea puternică a personalităţii lui, poţi să pariezi că este încântat şi de complimentele primite pentru partea lui sensibilă. De exemplu, poţi face o observaţie asupra naturii sale întelegătoare sau calma, apoi urmăreşte-l cum i se aprinde zâmbetul.

Puterea lui
Ei bine, acest lucru este evident. Bărbatul se presupune că este sexul puternic şi orice compliment asupra naturii lui herculiane îi poate alimenta ego-ul ca nimic altceva, chiar şi atunci când nu a făcut decât să deschidă un borcan cu murături.

Abilităţile lui
Un bărbat poate fi apreciat pentru o varietate de aptitudini, de la abilităţile sale de gătit, până la abilităţile sale de a curăţa un copac. Indiferent care sunt acele lucruri pe care le observi la el că le face bine, simplu faptul că îi apreciezi dexteritatea este ceva ce îi va face pieptul să se umfle.

Atletismul său
Complimentează un bărbat pentru aspectul şi abilităţile sale atletice şi urmăreşte-l cum va începe să îţi povestească despre cum a ajuns să posede o asemenea pricepere sau cât de greu trebuie să lucreze să se menţină la un asemenea nivel de fitness.

Înţelepciunea lui
Multor bărbaţi le place să creadă că posedă un intelect superior omologilor săi. Deci, un compliment adresat cunoştinţelor sale este ceva ce un bărbaţii uită mai rar.

Înfăţişarea lui
Dacă te gândeai că numai femeile îşi fac griji în privinţa felului în care arată, te-ai înşelat. Bineînţeles că şi ei vor să audă cât de bine arată!

Îngeniozitatea lui
Bărbaţii apreciază atunci când alţii îi felicită pentru îngeniozitatea lor. Deci, complimentează un bărbat spunându-i cât de original şi de inventiv este. Poate fi unul din cele mai bune lucruri pe care le poţi face pentru el.


Distribuie
..