Cuvinte care vrăjesc un bărbat

Distribuie

Unele cuvinte îi fac pe bărbaţi să cadă în mrejele femeilor mai repede decât prin alte metode. Să mai spună cineva că ai nevoie de arme să cucereşti pe cineva. Vezi care sunt acele cuvinte care vrăjesc un bărbat.

Cel mai bun/deștept/priceput

Nu contează despre ce este vorbaȘ că te ajută să cari sacoșele de la piață, că repară un bec, că știe de ce nu merge calculatorul, mașina, de ce e bolnav cățelul, cum se schimbă un filtru la hotă, sau cum se economisesc bani pentru concediu. Spune-i că este cel mai bun la ceva practic, că nu știi ce te-ai face fără el. Bărbații vor să depinzi de ei măcar un pic, măcar o dată la câteva luni. Spune-i!

Am încredere totală în tine

Încrederea este foarte importantă în orice cuplu și uneori uităm să le transmitem partenerilor noștri cât de mult ținem la ei.

Indiferent dacă el îți spune des că te iubește sau este genul care preferă să-și arate sentimentele, tu spune-i că ai încredere în el și că îl iubești. Senzația de putere și control asupra oricărei situații îi face mai puternici și mai siguri pe ei, ceea ce nu are cum să strice niciodată.

Chipeș

Orice bărbat vrea să audă că arată bine, să te vadă că îl consideri arătos, frumos, bine îmbrăcat. De fapt, dacă îi arăți că îți place de el din punct d evedere fixic, înseamnă că te simți atrasă de el, deci dispusă să ajungeți la un moment dat în dormitor. Bărbații se gândesc destul de des la partea cu dormitorul.

Uriaș/ă

Dacă spui despre el, părțile lui anatomice (exclus burta de bere), sau ceva ce a făcut el pentru tine că este uriaș/ă, ai dat lovitura. Bărbaților le plac exagerările de acest fel, prin care ei sunt cei mai mari, cei mai puternici, cei mai importanți. Nu contează dacă are 1,70, sau dacă este foarte slab, fă-l să se simtă uriaș și i-ai câștigat inima.

unica.ro

Sexy

În clipa în care îi spui unui bărbat că este sexy, el deja te consideră mai atractivă. Nu contează dacă tocmai v-ați cunoscut, sau dacă sunteți căsătoriți de 20 de ani, strecoară din când în când câte un cuvânt de laudă cu note senzuale și își va arăta urgent recunoștința.


Distribuie