Cum trebuie să se cureţe bărbaţii în zona intimă, după ce au făcut sex

Distribuie

Plăcerea unui act sexual depinde într-o bună măsură şi de o igienă corectă a partenerilor în zona intimă, după fiecare partidă.

Dacă până acum se punea foarte des problema acestor sfaturi de igienă mai ales în cazul femeilor, trebuie ştiut că şi bărbaţii au nevoie de o toaletă corectă după sex, care să-i ferească de micoze şi infecţii.

În cazul bărbaţilor, o curăţare la nivelul glandului şi al prepuţului este extrem de importantă. Astfel, se evită transmitarea candidei de la o parteneră la alta. De fapt, candidozele sunt prezente în mod natural în vagin, într-o cantitate mică, însă flora vaginală le împiedică să se dezvolte şi să se degenereze în micoze.

Astfel, după ejaculare, acestea sunt prezente şi pe penis, care posedă însă un alt tip de floră. Din acest motiv, fără curăţare, el nu este capabil nici să se apere şi nici să împiedice dezvoltarea de noi germeni, iar candidozele se vor înmulţi în spaţiul cald şi propice dintre gland şi prepuţ.

Igiena nu este un moft. Cantitatea de candidoze pe care penisul o introduce in vagin este una importantă, şi poate da naştere unei micoze feminine, în cazul unui act sexual repetat.

 

libertatea.ro


Distribuie
..