Cum se schimbă ZODIILE după căsătorie

Distribuie

După căsătorie, relaţia voastră şi atitudinea lui o să se mai schimbe, faţă de cum eraţi înainte de marele pas. Dar nu este cazul să îţi faci probleme, pentru că poţi afla chiar acum la ce să te aştepţi.

Berbec: Dacă te-a “vânat” mult până să te convingă, după căsătorie o să simţi că se relaxează şi pasiunea începutului se mai domoleşte. Ca să-i păstrezi viu interesul continuă să faci fiţe şi program cu fetele care să nu-l includă şi pe el.

Taur: Dacă mai era un dubiu până acum, de acum e clar: eşti A LUI, cu totul şi cu totul. Vestea bună este că va avea mare grijă de tine, vestea proastă este că va pretinde să renunţi la cine ştie ce acte de independenţă şi să devii o bucătăreasă excelentă.

Gemeni: Poate că tu eşti în al nouălea cer, însă el e pe undeva, în adâncuri, convins că a fost prins în capcană şi caută deja portiţe de salvare. Dă-i pace şi libertate de mişcare, fără să îţi faci griji, şi-o să-l faci fericit.

Rac: Cu el, după căsătorie este chiar mai bine ca înainte. Şi încă pentru mult timp! Nu lipsi prea mult de acasă, chiar dacă ai o carieră fantastică. Pentru el e impotant să simtă că acorzi atenţie şi energie ca să faci din căminul vostru un loc plăcut.

Leu: Indiferent cum era pe vremea când te curta sau eraţi numai iubiţi, după căsătorie el devine – dacă nu era deja – regele fără coroană al relaţiei voastre. Nu te hazarda să îi conteşti autoritatea, iar dacă vrei să-l manipulezi fă-o cu delicateţe.

Fecioară: Soţul Fecioară este liniştit şi devotat. Este cel mai greu de dus la altar, însă dacă te-a luat de nevastă înseamnă că are sentimente profunde, chiar dacă nu le prea exprimă. Atât că te cam critcă. Ori te obişnuieşti, ori te perfecţionezi.

Balanţă: Va face din luna voastră de miere un timp de neuitat. Vei observa totuşi că după un timp va privi cu interes şi spre alte femei, fie şi nevinovat, adică din simţ estetic. Ca să îi păstrezi privirile asupra ta trebuie să rămâi cochetă şi elegantă.

Scorpion: El vrea să te “devoreze” şi să te incorporeze lui pentru totdeauna, în mod absolut. Indiferent ce libertăţi observi că îşi ia el, nu înseamnă că tu ai voie să faci la fel. Nu-i da niciodată ocazia să se îndoiască de fidelitatea ş devotamentul tău.

Săgetător: Dacă ai sperat că după căsătorie el o să se schimbe şi veţi petrece mai mult timp împreună sau vei putea fi mai sigură de sentimentele lui… surpriză! El va rămâne la fel. Ba încă o să mai facă şi glume pe seama preteţiilor tale de nevastă.

Capricorn: El nu se însoară numai cu tine. Ci şi cu familia, cunoştineţele sau relaţiile tale. Ai în persoana lui un soţ serios şi responsabil, dar rămâne ca tu să înveseleşti atmosfera, dacă vrei ca să nu se transforme căsătoria voastră într-un simplu parteneriat.

Vărsător: Cine ştie ce toană l-a convins pe Vărsător să te ia de nevastă, pentru că altfel e la fel de greu de convins ca şi Fecioara de inutilitatea unei legalizări. Nu te poţi baza prea tare pe el la treburile casnice, dar altfel e o companie interesantă şi plăcută.

Peşti: El se aşteaptă, chiar dacă nu o spune, ca tu să preiei majoritatea treburilor pragmatice din cuplul vostru, cum ar fi administrarea banilor. Îi place să aibă lângă el o femeie realistă, pe care se poate baza, pentru ca el să continue liniştit să viseze…

unica.ro.


Distribuie
..