Cum se dă singur de GOL? SEMNE că iubitul te ÎNŞEALĂ

Distribuie

Vorbeşte la telefon din baie, nu îi cunoşti prietenii şi îşi ţine ascunse parolele de la conturile pe care le deţine pe reţelele de socializare – acestea sunt doar câteva semne că partenerul de viaţă te înşală, spune Maxwell Billieon, autorul cărţii „Death of the Cheating Man”.

Potrivit lui Maxwell Billieon, care se recomandă drept un „mare infidel vindecat”, semnele că partenerul de viaţă înşală sunt, adesea, atât de simple încât pot trece neobservate. În cartea sa, acesta identifică opt astfel de semne despre care spune că, dacă sunt luate în seamă, ar putea duce la evitarea unor tensiuni în cuplu, scrie libertatea.ro.

Unul dintre semne face referire la posibilitatea de a răspunde instant la un apel pe telefonul partenerului. Dacă acesta interzice în mod repetat accesul la telefonul său mobil şi nu îţi permite să răspunzi atunci când nu este în preajmă, ar putea să îţi ridice semne de întrebare cu privire la fidelitatea sa.

Baia NU E CABINĂ TELEFONICĂ

Un alt semn că te înşală este acela că partenerul poartă unele conversaţii telefonice din locuri mai puţin obişnuite, precum baia. Acest loc îl ajută atât să ţină departe zgomotele din casă, făcute de membrii familiei, cât şi să îi împiedice pe aceştia să îi asculte conversaţia.

Un soţ mândru de tine nu te ţine ascunsă, ci te prezintă colegilor, prietenilor şi îi face plăcere să petreacă timpul alături de tine. Însă, dacă acesta evită să meargă cu tine la întâlnirile cu prietenii şi nu i se pare necesar să îi cunoşti colegii, ai putea să interpretezi aceste acţiuni drept semne de infidelitate.

„Orice persoană fidelă doreşte ca familia să îl cunoască pe cel sau pe cea cu care formează un cuplu. Este vorba despre «simţul proprietăţii». Dacă, după o perioadă de relaţie, nu dă semne că şi-ar dori să îi cunoşti familia, înseamnă că în viaţa sa ar putea exista altcineva considerat demn de acest lucru”, mai spune Maxwell Billieon.

Cât de URENTE sunt TREBURILE URGENTE?

Partenerul tău pleacă de acasă la ore neobişnuite? Atunci ar trebui să evaluezi situaţia şi, în cazul în care nu există argumente solide şi verificabile, ar trebui să lămureşti imediat situaţia, spune specialistul în relaţii de cuplu.

Dacă partenerul de viaţă primeşte sau trimite mesaje cu caracter sexual, acesta este un semn clar că te înşală, mai spune autorul volumului „Death of the Cheating Man”, care s-a bucurat de vânzări record pe Amazon.com. Chiar şi când acesta primeşte fotografii de la alte persoane pe telefonul mobil este un semn că ar putea trece bariera de fidelitate.

DE CE NU ÎI CUNOŞTI PRIETENII?

Unul dintre cele mai frecvente semne şi, totodată, cel mai evident că partenerul înşală este acela în care partenerul nu îţi prezintă prietenii, mai ales pe cei de sex opus, atunci când începeţi o relaţie. „În mod normal, prietenii lui ar trebui să devină şi prietenii tăi, însă dacă iubitul nu-şi doreşte asta, este posibil ca, în unele cazuri, să fie vorba mai mult decât despre o prietenie”, mai spune Maxwell Billieon.


Distribuie
..