Cum să îi faci iubitului tău un MASAJ EROTIC de neuitat

Distribuie

Fă-l să te roage să nu te opreşti, să geamă la fiecare mişcare a palmei tale care îi cunoaşte punctele sensibile mai bine decât el însuşi.

Te numeri printre cele 98% dintre femeile care preferă un bărbat frumos? Foarte probabil. „Inteligent şi cu simţul umorului“ se pare că vin pe locul doi, dacă ar fi să ne luăm după statistici. Poţi să zici că pentru tine contează mai mult alte calităţi, dar gândeşte-te puţin. Când Arhetipul Amantului însuşi te înşfacă de mijloc ca să te facă un tango cu un trandafir roşu între dinţi, n-o să hotărăşti brusc că ar putea fi o experienţă interesantă? Ia imaginează-ţi acum că acelaşi Făt-frumos şi-ar plimba minunatele mâini încolo şi-ncoace pe trupul tău. Ţi s-a făcut pielea de găină? Ghici ce: şi lui la fel! Dar nu neapărat pentru că te-a dat pe tine pe spate, ci pentru că speră, în sinea lui, că va primi acelaşi tratament din partea ta. Bărbaţii adoră să fie atinşi. Ştii prea bine că în intimitate devin nişte motani mari. Dar hai să-l lăsăm pe Făt-frumosul ideal şi să ne întoarcem la realitate. De ce să nu primească iubitul tău propriu un masaj erotic ca la carte din chiar mâinile tale? Te învăţăm noi cum…

Dar de ce?

Poate te bate gândul că n-aveţi nevoie de aşa ceva, pentru că ştiţi prea bine unde vreţi să ajungeţi şi oricum se obţin senzaţii mult mai puternice folosind altceva decât mâinile… Eşti sigură? Sunt mai multe motive pentru care merită, totuşi. În primul rând, poate fi un foarte bun preludiu. Deşi aici o să vorbim mai mult despre ce poţi să-i faci tu lui, şi toată lumea ştie că femeile au mai multă nevoie de „preliminarii“ decât bărbaţii. Dacă relaţia voastră a trecut de începutul înfierbântat, vei vedea ce mult ajută. Dacă iubitul tău e foarte obosit sau n-are chef atunci când tu ai, de asemenea. Însă e important de reţinut pentru toată lumea că masajul erotic este ceva absolut gratuit, ca un joc. Nimeni nu trebuie să urmărească niciun scop. Nimeni nu vânează orgasmul, nu trebuie să-i demonstreze celuilalt nimic. Doar să savureze plăcerea sau să o dăruiască din plin. Hotărâţi apoi dacă mai urmează ceva.

Ingrediente şi trucuri

În primul rând, baia. Toată lumea ştie că uleiul de masaj intră mai uşor în piele atunci când porii sunt deschişi. Dacă vă plac preludiile acvatice, încercaţi să scurtaţi de data asta – aveţi altceva de făcut. Nu-i face masaj pe stomacul plin, dacă nu vrei ca digestia să fie personajul principal… Pregăteşte lubrifianţi, o să aveţi nevoie. Profită de proprietăţile afrodiziace ale unor uleiuri, atât cele de masaj, cât şi cele de pus în lampa pentru aromaterapie. Un ulei cu miros de busuioc, vanilie sau trandafiri îşi va face efectul negreşit. Stinge becul; experţii spun că în încăperea în care are loc masajul sunt suficiente doar câteva lumânări. Ceea ce va urma va fi extrem de intim şi cu atât mai excitant cu cât v-aţi rezervat un timp special pentru asta.

Ejaculează sau nu?

Părerile sunt împărţite. Practica arată că e greu să opreşti un bărbat odată pornit – unii chiar pentru asta vor masaj erotic. Dar maeştrii au altă opinie. Imensa energie a vieţii care se află în sperma unui bărbat nu trebuie risipită în van. Ea îl ajută să rămână mai mult timp tânăr, viril şi sănătos. În plus, ştii prea bine că nu mai e la fel după ce a ejaculat o dată. Deci dacă vrei mai mult după masaj, ajută-l să savureze fără să explodeze. Taoiştii spun că bărbaţii pot să aibă orgasm şi fără ejaculare. Iar masajul erotic poate fi un excelent antrenament. Tehnica este să schimbi mişcarea imediat ce el se apropie de punctul terminus. Pentru asta puteţi stabili de comun acord un semn, un sunet, ceva, prin care el să-ţi dea de ştire când să faci altă manevră.

Cu mâinile şi cu trupul

Ştii de ce sunt celebre femeile thailandeze? Pentru că ştiu să alunece măiastru cu tot trupul pe corpul iubiţilor lor. Nu e greu, totul e să fiţi amândoi suficient de „lubrifiaţi“ pentru asta. Prin urmare, începe cu un masaj general, în care să-i ungi tot corpul cu un ulei cu miresme afrodiziace. Mai întâi va sta întins pe burtă, iar tu îl vei masa pe spate.

Poţi să te laşi toată peste el şi să-l atingi cu sânii, mai ales pe zona feselor. Ai voie să aluneci „nevinovat“ cu degetele şi prin zona anusului, aşa, în treacăt. Nu va rămâne indiferent. Apoi, îl rogi să se întoarcă şi vei începe din nou ungerea. Atinge-i penisul „din greşeală“, evită-l înadins – asta îl va incita. Mai devreme sau mai târziu, ajungem şi la el…

Poziţia cea mai potrivită: el întins pe spate, cu picioarele desfăcute, tu stând turceşte între ele. Pune-i o pernă mare sub cap, pentru că îi place să te vadă în acţiune, şi una sub şale, ca să ai mai uşor acces la el.

Metodele fericirii

În acest moment, iubitul tău ar trebui să înţeleagă că nu are nimic de făcut în afară de a se lăsa în voia senzaţiilor delicioase

1 Când încă nu e în erecţie, întinde-i penisul de-a lungul abdomenului şi începe cu palmele o mişcare alunecoasă de jos în sus şi înapoi. Încet, mai repede… Cineva a prins viaţă? Treci la următoarea mişcare!

2 Cu mâna stângă ţii corpul penisului, cu dreapta faci o mişcare ca de netezire în zona testiculelor. Blând, să se relaxeze. Apoi, schimbi mâinile. Mâna care ţine penisul nu stă degeaba, alternează presiunea şi ritmul mişcării.

3 Cu o mână ţii baza penisului, cu cealaltă te plimbi în sus şi în jos, simultan cu o mişcare de rotire în jurul axului – pe cât posibil. Mişcarea poate fi folosită ca antrenament pentru controlul ejaculării, pentru că devine foarte excitantă, dar e suficient să schimbi un pic ritmul şi se linişteşte. Apoi iar îl exciţi… şi tot aşa. Cine ştie, poate devine şi el multiorgasmatic – ca tine!

4 Undeva între testicule şi anus există un punct a cărui atingere face diferenţa. Ar trebui să fie ca o adâncitură, pe care o poţi căuta cu degetele mâinii drepte, în timp ce continui să-i masezi cu grijă penisul.

5 Măreşte presiunea pe acest punct, mai ales când bărbatul se apropie de orgasm. Senzaţia lui de plăcere se amplifică, nu şi nevoia de a se descărca! Poate să ţină minte punctul şi pentru când faceţi dragoste şi vrea să evite ejacularea.

unica.ro.


Distribuie
..