Cum să fii cel mai DORIT BĂRBAT

Distribuie

Vezi care sunt regulile pe care un gentleman trebuie să le urmeze ca să fie cel mai dorit bărbat.

Nu înşela

Loialitatea este cea mai importantă calitate a unui bărbat adevărat. dacă minţi şi înşeli, nu ai cum să fii respectat şi iubit. fii loial şi femeia te av iubi mult şi bine.

Recunoaşte greşelile

Ok, recunoaşte că ai greşit şi câteodată când chiar ai dreptate, pentru că o iubeşti şi ştii că e perioada aceea a lunii. Dacă nu este vorba de o dispută pe viaţă şi pe moarte, lasă de la tine mai des şi o să ai de câştigat.

Dacă ai promis…

Dacă ai spus că faci un lucru pentru ea, nu face un obicei din a nu-ţi respecta promisiunea. Orice ar fi, mai bine spui că nu ştii sigur dacă o poţi ajuta, decât să promiţi sprijin şi să oferi ignoranţă.

Fii cavaler

Chiar dacă ai de-a face cu o femeie foarte modernă,, nu uita de regulile de bună creştere şi de cei şapte ani de-acasă. Ţine uşa pentru ea, cumpără-i flori, dă-i mâna să coboare din maşină sau să traverseze strada, etc.

Fii politicos

Nu vorbi niciodată urât cu ea şi nu te purta ca un mojic. Un bărbat adevărat nu se poartă urât şi ştie cum să vorbească politicos.

Manierele şi felul în care te prezinţi spune multe despre tine şi nu vrei să îi faci o primă impresie greşită, nu?

Îmbracă-te frumos

Când vă vedeţi, ea se machiază, se coafează, se parfumează, etc, doar pentru tine. Nu te lăsa mai prejos şi arată-i că vrei să fii la patru ace doar pentru ea. Nu contează dacă mergeţi la un restaurant select, la cinema sau doar în oraş cu prietenii.

Fii spontan

Majoritatea femeilor nu suportă bărbaţii previzibili, prostuţi şi lipsiţi de originalitate. dacă nu prea este genul tău să faci surprize şi nu-ţi vin idei geniale la secundă, măcar plănuieşte din când în când ceva, care să pară spontan.

Complimente

Spune-i că este frumoasă, nu sexy sau bună. diferenţa o ştie mai bine ea şi va aprecia nuanţa de eleganţă, chair dacă tu tot la sex te gândeşti în momentele alea.

unica.ro.


Distribuie