Cum recunoşti un ESCROC sentimental

Distribuie

Relaţiile sunt complicate, iar dacă el nu este cea mai sinceră persoană, lucrurile se încâlcesc de-a dreptul. Află cum îţi dai seama că ai de-a face cu un escroc sentimental.

Escrocul sentimental nu este atât de greu de recunoscut precum ai crede. De obicei, este acel gen de bărbat pe care visezi de mică să îl întâlnești: arată bine, de câte ori vorbește, te convinge că ți-ar dărui oricând Luna, este politicos și întotdeauna pare că te ascultă. Chiar dacă atitudinea lui față de tine nu se schimbă în momentul în care ajungeți în pat, nu se îndreaptă nici în direcția dorită de tine. Fii atentă la semnalele pe care ți le trimite, pentru că escrocul sentimental face câteva greșeli care îl dau de gol.

Vrea întotdeauna să fiți singuri

Poate părea chiar romantic că iubitul tău vrea să stați întotdeauna doar voi doi, însă dacă se întâmplă frecvent asta, înseamnă că nu este atât de sincer precum ai crede. Propune-i să vă întâlniți într-un loc public și vezi reacțiile lui. Dacă te refuză de fiecare data, s-ar putea să fie un escroc sentimental.

Este obsedat de el

Un escroc sentimental este, de obicei, plin de el și preocupat întotdeauna de cum arată. Observă-l cu atenție și vei vedea că niciodată nu este interest cu adevărat de ce ai tu de spus și nu îi pasă prea mult de problemele sale. El este centrul universului, tu ești doar o trecătoare!

Se uită după alte femei

Orice bărbat se uită, uneori, după femeile frumoase, dar dacă el o face frecvent, într-un mod evident, s-ar putea să fie pentru că nu are ochi doar pentru tine. Probabil se gândește pe cine va aborda după ce te va conduce pe tine acasă.

Are un profil de Facebook privat

Dacă după câteva întâlniri nu vrea să fiți prieteni pe Facebook, înseamnă că ascunde ceva sau nu este interest de o relație cu tine.

unica.ro.


Distribuie