Cum NU îi place să îl SĂRUŢI

Distribuie

Există multe tipuri de săruturi, însă nu toate sunt cele mai plăcute. Un sărut nu este niciodată doar atât și dacă vrei cu adevărat să rămâi în mintea lui, ar trebui să nu îl săruți cum îţi sugerează specialiştii mai jos.

Prea… umed

Dacă este nevoie să se șteargă la gură și pe bărbie după ce vă sărutați, s-ar putea să ai o problemă. Nimănui nu-i place să fie sărutat cu prea multă salivă, este dezgustător, oricât de mult te-ar iubi, notează unica.ro.

Doar cu buzele

Pupicii drăgăstoși sunt una, dar un sărut doar cu buzele deschise și atât este foarte plictisitor. Și ciudat în același timp. Până la urmă scopul unui sărut nu este să-i faci respirație gură la gură.

Prea multă limbă

La polul opus este un sărut neplăcut – atunci când folosești limba prea mult și intră atât de adânc în gura lui încât rămâne cu impresia c-ai vrut să ajungi până la corzile vocale. Dacă nici ție nu-ți place, de ce te-ai gândi că lui, da?

Cu dinții

Din când în când este sexy și excitant să mai muști ușor buzele, atunci când vă sărutați pasional. Dar dacă o faci prea des și muști prea tare, s-ar putea să dai în extrema cealaltă. Știi vorba aceea cu „moartea pasiunii”, nu-i așa?

Peste tot

Atunci când nu ești atentă și îl pupi deasupra buzei de sus pentru că n-ai nimerit buza poate fi o întâmplare amuzantă. Dar când îl săruți iar buzele tale sunt peste tot – pe bărbie, prin nări, peste toată gura lui – senzația este neplăcută. Ca să nu revenim iar la săruturile prea umede…


Distribuie
..