Cum îţi EXCIŢI partenerul în timp ce îl dezbraci

Distribuie

Cum faci să dezbraci şi să exciţi în acelaşi timp un bărbat? Nu e nici prea greu, nici prea uşor. Mai degrabă, este relaxant şi excitant pentru amândoi.

Iată cum dezbraci un bărbat exact aşa cum îşi doreşte, potrivit unica.ro.

Lasă-l să vadă cât mai mult

Ar trebui să ştii deja că bărbaţii pot fi stimulaţi vizual la fel de bine cum sunt stimulaţi fizic. Dacă aveţi posibilitatea, aşezaţi-vă în faţa unei oglinzi sau vitrine din casă, pe pat sau în picioare. Aşează-te în spatele lui şi sărută-l pe gât, muşcă-l de lobul urechii, şopteşte-i expresii erotice.

Încet, nasture cu nasture…

Continuă să rămâi în spatele lui şi să îl săruţi. În acelaşi timp, încet şi seducător, deschide-i cămaşa nasture cu nasture. Dacă are un tricou, scoate-l foarte încet. Vino în faţa lui şi desfă-i cureaua, dacă are. Dacă nu, deschide-i nasturii de la blugi şi atât.

Acţiune pe orizontală

Întinde-l pe pat şi continuă să rămâi în faţa lui. Dacă încearcă să te dezbrace, împinge-l înapoi în pat şi spune-i că nu are voie. Deocamdată. Apleacă-te deasupra lui, dar fără să îi atingi corpul, fără să te aşezi deasupra lui şi sărută-l pe gât. Apoi, unduieşte-ţi corpul ca să te laşi în jos, ridică-te şi scoate-i pantalonii.

Minus haine, plus sex

Sporeşte-i excitaţia lăsând lenjeria intimă pe el. Poţi doar să îl atingi pe şolduri, în zona intimă, sau să te prefaci că îi dai jos dar să nu faci de fapt aşa. Este doar un mesaj că urmează o partidă de sex incendiară!

Lasă-l şi pe el să se joace

Aşează-te deasupra lui şi şopteşte-i că este rândul lui să se joace. Foarte excitat fiind, s-ar putea să se grăbească. Sugerează-i că vrei să încercaţi acelaşi joc pe care tu l-ai încercat cu el.

Foloseşte-te chiar de hainele lui

În timpul sexului, foloseşte-te chiar de hainele pe care cu puţin timp în urma le-ai scos cu mişcări senzuale. Tricoul, de exemplu, foloseşte-l ca să îi legi mâinile! 

 


Distribuie
..