Cum îţi dă de înţeles IUBITUL tău că te-ai îngrăşat

Distribuie

Bărbaţii nu sunt cele mai subtile creaturi de pe această planetă, dar, uneori, reuşesc să fie delicaţi cu kilogramele în plus pe care le-ai acumulat. Vezi câteva semne pe care ţi le dă iubitul când te-ai îngrăşat.

Îţi trimite linkuri cu diete

Ok, poate nu este cea mai subtilă metodă de a-ţi da de ştire că ai cam pus şunci pe tine. Dar e mai bine decât să-ţi spună direct că te-ai îngrăşat. Dacă te trezeşti că printre mailurile de la el cu pisici şi videoclipuri amuzante au început să apară sfaturi pentru un corp mai în formă, poate că îţi transmite un mesaj.

Cumpără fructe

Bărbaţii se exprimă mai greu şi gândesc mai simplu. Dacă în loc de chipsuri şi bere a început să cumpere banane şi salată, poate că simte că amândoi aveţi nevoie de o cură de slăbire. Susţine-l.

Îţi cumpără o rochie largă

Pe vremuri, îţi făcea cadouri sub forma unei lenjerii sexy din dantelă, iar acum ţi-a cumpărat o rochie cu două numere mai mari? Cel mai probabil, nu are nevoie de dioptrii noi, ci crede că te-ai îngrăşat şi nu vrea să te simţi prost când cadoul nu te încape.

Îţi sugerează să mergeţi la sală sau la alergat

Dacă iubitul sau soţul tău insistă să vă faceţi un abonament la sală, s-ar putea să fie modalitatea lui de a-ţi spune că ai nevoie de ceva exerciţii. Ca să nu te ofenseze, propune ceva ce i se pare neutru, dar tu ar trebui să-ţi dai seama când te-ai îngrăşat rău.

Face aluzii la mâncarea părinţilor

Dacă, după sărbători, bărbatul din viaţa ta începe să facă aluzii că mama ta găteşte cam gras, să ştii că nu se referă la bila lui leneşă. A văzut şi el că blugii nu ţi se mai închid cum trebuie la ultimul nasture şi s-a gândit să trimită săgeata otrăvită mai departe de casă.

Te ciupeşte de burtă sau de fund

Dacă nu era genul atât de glumeţ înainte, poate că încearcă să-ţi spună că a observat colăcelul şi aripioarele. Dacă făcea asta şi pe vremea când erai slabă, s-ar putea să fie un semn că îi plac noile tale kilograme şi că vrea să le păstrezi. Atâta timp cât eşti sănătoasă şi nu te îngraşi exagerat, iar relaţia voastră nu are de suferit, numai tu poţi să decizi câte kilograme sunt cu adevărat „în plus”.

unica.ro


Distribuie