Cum este femeia ideală, în viziunea bărbaţilor? 7 lucruri pe care le caută la EA

Distribuie

Fiecare îşi formează în timp o viziune despre persoana „perfectă” cu care ar vrea să aibă o relaţie. Este aproape imposibil să găseşti un partener exact aşa cum vrei tu, dar poţi întâlni o persoană care să întrunească măcar cele mai importante dintre calităţile pe care le cauţi. Iată ce atribute caută bărbaţii la femei:

Isteaţă

Inteligenţa este sexy în ochii oricărui bărbat, cu atât mai mult cu cât femeia de lângă el este mai sclipitoare. Intelectul uimitor este întotdeauna apreciat.

Matură

Chiar dacă lucrurile nu merg aşa cum vrei tu, nu ar trebui să te îmbufnezi şi mai departe să te comporţi ca o copilă răsfăţată. Chiar dacă ei, în sinea lor, rămân copii pentru tot restul vieţii, preferă să aibă lângă ei femei adevărate, nu copile. Atunci când „pierzi”, fii sigură că eşti demnă.

Vrea să încerce lucruri noi

O femeie la fel de aventuroasă ca el, care ştie să păstreze lucrurile interesante în relaţie. Oricât de amuzantă poate fi o rutină, la un moment dat fii sigură că şi aceea va deveni plictisitoare. Orice ar vrea partenerul tău să încerce nou, arată-i că eşti deschisă la noi aventuri.

Îl lasă să iasă cu băieţii

Timpul petrecut cu prietenii este important pentru orice bărbat, la orice vârstă. Chit că ies în bar ca să vadă meciul şi să bea bere sau că se strâng unul dintre ei ca să se joace pe Xbox, trebuie să-l laşi în pace când vrea să iasă cu băieţii.

Puternică

El are nevoie de o femeie care a trecut prin propriile experienţe, dar a învăţat din ele şi ştie cum să acţioneze în cazul în care apar în faţă situaţii asemănătoare. Trebuie să ştii ce vrei cu adevărat şi să ai destulă încredere în tine, încât să nu pui totul la îndoială.

Care îl sprijină şi îl motivează

Mereu va fi atras de femeia care îl ascultă şi îi poate da sfaturi, aşa cum şi el face, la rândul lui. Tu eşti cea care îl va ajuta când va avea de luat decizii importante şi cea care îi va deschide ochii când face ceva greşit. Tu îl vei motiva să avanseze în carieră, pentru viitorul vostru.

Pe care o plac prietenii lui

Atunci când caută o relaţie serioasă, te va invita în oraş când iese şi cu prietenii săi şi i-ar plăcea ca tu să te înţelegi cu ei. Mai mult chiar, s-ar simţi grozav dacă prietenii lui te-ar plăcea, s-ar simţi mândru.

unica.ro.

 


Distribuie
..