Cum arată sânii bărbatului din România care şi-a pus SILICOANE | FOTO în articol

Distribuie

Operaţia de mărirea sânilor a lui Adrian Pescariu din România a avut loc cu succes, iar asta înseamnă că stilistul a scris istorie, devenind primul bărbat din ţară care şi-a făcut implant cu silicon la pectorali. Intervenţia fost realizată de medicul estetician Abu Kasem Bakr, în clinica privată a acestuia din Bucureşti, a durat în jur de două ore, iar pacientul se simte foarte bine şi este încântat nevoie mare de pectoralii sai.

Astfel, fară să tragă de fiare, să facă cărare către sala de forţă şi fără pic de sudoare, Pescariu s-a ales cu nişte pectorali voluminoşi aşa cum şi-a dorit toată viaţa, scrie wowbiz.ro.
Intins pe pat şi bandajat în zona axilei, acolo unde a fost efectuată intervenţia cu laser chirurgical şi i-au fost întroduse punguţele cu silicon de 180 de ml, Pescariu se declară mulţumit de rezultat.

Dorinţa mea este realitate. Multumesc Dr. Kasem pentru realizarea primului implant de pectorali din România! Eu sunt excelent de bine, am mâncat ceva uşor şi acum ma pozez şi mă bucur de rezultate„, a declarat Adrian Pescari.


Distribuie
..