Confesiunile unui bărbat: 10 diferenţe dintre femeia pe pe care o iubesc şi cea cu care fac SEX

Distribuie

Chiar dacă femeile nu sesizează întotdeauna această diferenţă, de la sex la dragoste, există o cale destul de lungă. Bărbaţii pot face asta fără să se conecteze din punct de vedere emoţional, iar atitudinea lor oferă destul de multă transparenţă.

Iată care sunt diferenţele de comportament masculin care indică dragostea sau, dimpotrivă, doar interesul hormonal:

1. Convorbirea de la miezul nopţii

Un bărbat care te sună doar noaptea, după ce a băut deja câteva pahare cu prietenii săi, nu vrea nimic în afară de sex. Pentru că bărbaţii respectă femeile pe care le iubesc şi nu le-ar deranja în timpul somnului pentru nimic în lume, scrie ele.ro.

2. Sacrificiile

Bărbaţii fac sacrificii pentru cineva doar dacă sunt îndrăgostiţi. Un mascul, fie el alfa sau beta, nu va merge la cumpărături sau în vizită la părinţii unei femei pentru care nu simte nimic, pentru că ştie că poate avea parte de sex şi fără atâtea eforturi.

3. Toleranţa

Dacă un bărbat nu te iubeşte, nu îi va păsa de ceilalţi tipi cu care ai putea să flirtezi, nu te va întreba unde ţi-ai petrecut ultimele zile şi cu cine te-ai mai întâlnit. Interesul apare doar datorită intensificării emoţiilor. În lipsa lor, acesta nu există.

4. Grija

Bărbaţilor le pasă de femeile pe care le iubesc. Atunci când partenerul tău se interesează de starea ta de sănătate, când îl îngrijorează toate neliniştile tale, când încearcă să găsească soluţii pentru problemele care te frământă, transmite de fapt semnale că te iubeşte.

5. Distracţia

Motto-ul bărbaţilor care vor sex de la o femeie este „niciodată să nu spui niciodată”. De altfel, ei nu refuză nimic atunci când nu sunt implicaţi emoţional într-o relaţie, aşa că atenţia în astfel de situaţii nu înseamnă mai mult decât faptul că îşi doresc să facă sex.

Bărbaţii îndrăgostiţi sunt mândri de iubitele lor, le prezintă tuturor prietenilor şi apropiaţilor şi se asigură de faptul că toţi îi împărtăşesc simpatia faţă de parteneră. La polul opus, bărbaţii care îşi doresc doar sex nu îşi scot partenerele din zona de intimitate.

7. Surprizele

Bărbaţilor le place să îşi surprindă în mod plăcut partenerele de care sunt îndrăgostiţi, pentru că îşi doresc să le vadă fericite. Atunci când au o relaţie bazată strict pe sex, interesul lor este mult mai scăzut, iar energia de a investi eforturi e aproape inexistentă.

8. Tandreţea

Gesturile tandre nu îşi găsesc locul într-o relaţie strict sexuală, aşa că nici nu se va pune problema de dormit împreuna, plimbări sub clar de lună, strângeri în braţe şi sărutări fierbinţi. Însă în momentul în care un bărbat se va îndrăgosti de tine, vei avea parte de toate aceste minunăţii.

9. Disponibilitatea de a împărţi

Un bărbat îndrăgostit va fi întotdeauna dispus să-i ofere femeii pe care o iubeşte sacoul său, atunci când îi este frig sau să elibereze un raft din dulap pentru ca ea să îşi aşeze lucrurile în ordine. Însă atunci când este vorba doar de sex, disponibilitatea lui de a-şi împărţi lucrurile şi spaţiul va tinde către zero.

10. Regulile

Atunci când un bărbat este îndrăgostit, stabileşte împreună cu iubita lui regulile după care funcţionează relaţia. Atunci când nu este şi vrea doar sex, joacă după propriile lui reguli şi nu acordă atenţie dorinţelor partenerei.


Distribuie
..