Comportamentul după SEX al bărbatului îţi arată care sunt intenţiile lui

Distribuie

Comportamentul după sex al bărbatului îţi arată care sunt, de fapt, sentimentele şi intenţiile lui faţă de tine, aşa cum ne arată Wendy Walsh, PhD şi autoarea cărţii „The 30 Day Love Detox”.

Unele lucruri nu se spun, se arată, de aceea este util să îi poţi decoda comportamentul. Wendy Welsh ne învaţă să îi decodăm comportamentul partenerului după sex, un ghid extrem de util, instrument căruia poate că nu i-am dat până acum destulă atenţie, notează cosmopolitan.ro.

Nu este fan al postludiului

Nu te panica, majoritatea bărbaţilor intră în această categorie, aşadar e ok daca imediat după climax dă televizorul pe ştiri în timp ce se îndreaptă spre duş. Mai grav este dacă înainte obişnuia să rămână lângă tine şi să te îmbrăţişeze şi acum nu o mai face. În acest caz, ceva merge prost în relaţie şi trebuie să afli care sunt nemulţimirile lui.

Somn de voie

Nu te panica, nu te consideră plictisitoare, ci este un efect normal post-orgasmului, cauzat de dopamina eliberată în timpul partidei de sex în tot organismul. Datorită stării de bine, tipilor le vine pofta de somn, poftă pe care o urmează fără jenă, mai ales dacă sunteţi un cuplu cu vechime.

Se duce imediat la baie

După ce a savurat momentul de glorie, iubitul tău dă bir cu fugiţii la baie fără nicio mângâiere sau alte tandreţuri? Dă-o pe hormoni! Din cauza prolactinei şi oxitocinei, hormoni cu rol de a regulariza funcţia richilor, tipii simt nevoia să urineze după sex, susţine dr. Landa, autoare a cărţii ”The Sex Drive Solution for Women”.

Pleacă imediat

Dacă s-a întâmplat o dată din cauza unei urgenţe este de înţeles, dar dacă a devenit deja un obicei e cazul să intri la idei. Aţi discutat vreodată care este statutul relaţiei voastre? Sunteţi prieteni cu beneficii sau mai mult de atât? Probabil că el consideră prima variantă, iar dacă tu ţi-o doreşti pe a doua, spune-i-o.

Îi este foame

În mod clar tânjeşte după senzaţia pe care dopamina i-o oferă în timpul partidei de sex, aşa că în perioada „de refacere” până la următoarea partidă înlocuieşte în mod inconştient satisfacţia sexuală cu cea alimentară, susţine tot dr. Landa. Aşa că ajută-l să-şi pregătească o gustare sănătoasă.

Dacă ai şi alte curiozităţi despre comportamentul partenerului după sex, scrie-ne mai jos! Sau mai bine, dacă ai impresia că este ceva în neregulă, întreabă-l chiar pe el!
 

 


Distribuie
..