Colanţii „Meggings”, un nou trend pentru bărbaţi. Uite ce vedete îi poartă deja FOTO

Distribuie

Dacă până acum colanţii reprezentau un articol de îmbrăcăminte preferat de mai toate femeile, fiindcă arată extrem de bine, în timp ce sunt şi foarte confortabili, se pare că, în curând, vom vedea pe stradă şi bărbaţi îmbrăcaţi în… „mennings”. Doi designeri de origine britanică au lansat pe piaţă o linie de colanţi pentru bărbaţi, în culori tari şi imprimeuri indrăzneţe, inspiraţi fiind de staruri precum Russel Brand ori Justin Bieber.

Au fost votaţi drept una dintre cele mai mari nereuşite fashion ale anului trecut, dar „meggings”, sau, mai pe înţelesul tuturor, colanţii pentru bărbaţi, ar putea deveni, sezonul acesta, un adevărat „must have” pentru garderoba oricărui bărbat în pas cu moda.

Doi designeri britanici tocmai ce au lansat o linie de „meggings”, sperând că ineditele piese vestimentare îi vor ajuta pe bărbaţi să arate de minune şi să se simtă extrem de confortabil!

Luke Shipley şi Tom Hunt au lansat Titch Leggings în anul 2012, imediat după ce au fost forţaţi să poarte colanţi obişnuiţi, pentru femei, la o petrecere tematică.

Cu preţul de 25 de lire sterline bucată, noii „meggings” au fost inspiraţi de stilul unor vedete precum Russel Brand ori Justin Bieber, ambii fiind fani declaraţi ai ciudatelor piese vestimentare.

Aceştia vin în diferite culori şi imprimeuri. Fie că sunt în culorile curcubeului, roz aprins sau încrustaţi cu pietre preţioase, ei se adresează în mod cert bărbaţilor şi vin „la pachet” cu buzunare la spate, astfel încât purtătorii să aibă unde să îşi ţină telefonul mobil sau portofelul.

sursa: ADPM


Distribuie
..