Cele mai RIDICOLE operaţii estetice pentru bărbaţi. Una dintre ele este „CĂLCAREA” testicolelor cu laser (FOTO)

Distribuie

În ultimile decenii, bărbaţii au început să-şi acorde o mai mare atenţie aspectului fizic. Şi bărbaţii sunt în căutarea frumuseţii perfecte, iar pentru a o obţine unii apelează la chirurgia plastică. Unele metode la care recurg bărbaţii sunt pe cât se poate de absurde şi periculoase.

Iată care sunt cele mai ridicole operaţii estetice pentru bărbaţi:

Gravura abdominală

Costul: 4 000 – 6 000$

Chiar dacă faci antrenamentele regulate la sală, „pătrăţelele” sunt abia abia vizibile. Prin urmare, unii bărbaţi îşi facilitează efortul şi apelează la operaţii estetice.  Prin liposucţie, se extrage grasimea dintre muschii abdominali, pentru a le oferi o definire artificială. Operaţia este posibilă numai dacă există o anumită cantitate de grăsime în acea zonă pentru ca operaţia să fie un succes.

Injecţii cu botox pentru transpiratul în exces

Costul: 500 – 1200$

Unii oameni suferă de o boală numită hiperhidroză, boala ce cauzează transpiraţia excesivă şi incontrolabilă. În acest caz, se recomandă injecţiile cu botox la subraţ, sau picioare.

Mărirea posteriorului

Cosul: 8 500$

Procedura este populară acum şi între bărbaţi. Bărbaţii cu fundul plat îşi extrag grasime din alte părţi ale corpului şi o injectează în fese pentru a le mări dimensiunile.

 

Îndepărtarea părului cu laser

Costul: 4 000$

Tot mai mulţi bărbaţi apelează la diferite metode de epilare. Una dintre ele este îndepărtarea părului cu laser. Acum, mulţi bărbaţi folosesc o tehnologie ce efectiv le omoară rădăcina firului de păr de pe diferite suprafeţe ale corpului.

 

„Calcarea” testiculelor cu laser

Costul: 575$

Considerată una dintre cele mai ridicole operaţii estetice, „călcarea” testiculelor cu laser câştigă tot mai multă popularitate. Unul dintre bărbaţii celebri care a apelat la o asemenea procedură este George Clooney care a spus că a avut parte de un tratament regesc pentru scrot.

Lungirea picioarelor

Costul: 85 000$

Procedura este extrem de periculoasă, însă asta nu-i sperie pe bărbaţii care sunt nemulţumiţi de înălţimea lor. Medicii prectic, le rup tibia în jumătate şi le întroduc o tijă telescopică între cele două jumătăţi. Procedura durează între trei luni şi doi ani şi este extrem de dureroasa.

 

Transplant de mustaţă

Costul: 5 500$

Procedura consta în extragerea unor smocuri de păr cu tot cu radacina din alte parţi ale corpului şi implantarea lor pe faţă, pentru a scăpa de ‘goliciune’.

Implantul de muşchi

Costul: 5 500$

Dacă femeile îşi implantează silicoane, atunci bărbaţii muşchi.  Implanturile de pectorali sunt în topul cererilor, dar şi operaţiile pentru mărirea gambelor sunt destul de populare în rândul bărbaţilor.

 

Ingroşarea vocii

Costul: 2 000 – 5 000 $

Vocea este un simbolul bărbăţiei, însă unii au voci mai subţiri, fapt care poate crea o complexare.  Corzile vocale mai robuste produc sunete mai puternice şi, astfel, barbaţii cu voci subţiri pot plati pentru a-şi înjecta grăsime în corzile vocale, „îngrăşându-le”.

 


Distribuie