Cele mai frecvente MINCIUNI pe care le spun bărbaţii

Distribuie

Pe lângă faptul că sunt gentili şi bine educaţi, bărbaţii ştiu să aibă grijă de o femeie. Experienţa îi face să devină din ce în ce mai puternici şi mai încrezuţi în forţele proprii. Chiar dacă au şi calităţi bune, bărbaţii spun şi minciuni.

Uneori chiar ei înşişi sunt pregătiţi să spună lucruri pe care nu le-au făcut. Totul se datorează atitudinii pe care o au faţă de sine.

Una din minciunile pe care le spun bărbaţii este legată de numărul partenerelor sexuale pe care le-au avut. Deoarece vor să se dea ca mari aventurieri, aceştia nu spun numărul real al nopţilor fierbinţi în care au simţit plăcere.

Pentru a nu se complexa de venitul pe care îl au, bărbaţii sunt în stare să mintă referitor la salariul pe care îl au.

În timp ce unii îşi doresc un venit mare, alţii preferă să fie iubiţi pentru propria persoană şi mai puţin pentru contul din bancă, tocmai de aceea ascund ultimele zerouri ale veniturilor.

Bărbaţii adoră să meargă în vizită la părinţii partenerei. Pentru aceasta cumpără un buchet de flori. În viaţa reală le este frică de această vizită şi tot ce-şi doresc este să placă acestora.

Se consideră că mărimea contează doar pentru femei. Să ştiţi că şi bărbaţii îşi doresc să aibă cu ce se mândri. Iar atunci când întreabă o femeie despre mărimea organului său sexual, de fapt vrea să audă un singur răspuns: e perfect!

Când sunt căsătoriţi, bărbaţii adoră să meargă la prieteni pentru a se relaxa un pic. De obicei, pentru a motiva plecarea, spun că prietenul are nevoie de un ajutor, dar în realitate nu este aşa.

Deoarece genele masculine se asemănă, majoritatea bărbaţilor procedează la fel. Acestea sunt puţinele din minciunile pe care bărbaţii le spun cu scopul de a se proteja sau pur şi simplu de a se da puternici.


Distribuie
..