Cele mai frecvente GREŞELI comise de bărbaţi în timpul SEXULUI

Distribuie

Majoritatea bărbaţilor se consideră bine dotaţi în ceea ce priveşte sexul şi nu admit sub nicio formă că ar putea comite vreo gafă în pat. Când vine vorba de relaţii, nu există anumite metode şi reguli de abordare, de aceea, uneori chiar şi cei mai încrezuţi bărbaţi pot comite greşeli.

Se grăbesc
Uneori bărbaţii au tendinţa să fie primii în tot. Chiar şi în sex aceştia deseori se grăbesc să ajungă primii la „destinaţie”.  Cu puţina răbdare şi atenţie lucrurile ar merge mult mai bine pentru amândoi.

Împing femeile către sex oral
Într-un mod subtil, bărbaţii pun în aplicare ceea ce consideră probabil a fi cea mai delicată invitaţie la a presta un sex oral. Pentru o femeie, gestul a cam la fel de delicat ca a fi tarată de păr spre pestera. Dacă vrem să oferim o asemenea plăcere, putem să luam şi singure initiaţiva, fără a se ajunge la un astfel de gest.

Se compară  cu performaţele altora

Bărbaţii au idei preconcepute cu privire la cât de des ar trebui să facă sex. Orientându-se după ce aud de la alţii ei ajung să se simtă prost sau chiar nefericiţi în relaţie. Aceştia deseori au tendinţa să se compare cu alţii despre care cred că au parte de sex mai mult, mai bun şi mai des.

Se consideră atotştiutori

Bărbaţii care au cucerit cândva o femeie, pe viitor se vor considera adevăraţi specialişti în domeniu. Tehnicile-minune care în trecut au funcţionat destul de bine, nu înseamnă că sunt imbatabile de fiecare dată.

Lipsa tandreţei şi răbdării

Tandreţurile şi preludiul sunt o etapă extrem de importantă într-o partidă de sex. Bărbaţii, însă se grăbesc să ajungă cât mai repede la actul sexual în sine, ignorând preludiul. Bărbaţii au impresia că senzaţiile pe care le simt femeile sunt identice cu cele pe care le simt ei. În ciuda acestui lucru, există diferenţe între modurile în care este resimţit actul sexual.


Distribuie