Cele mai EROGENE ZONE la bărbaţi

Distribuie

Ştii probabil care sunt zonele erogene ale iubitului tău însă oare le ştii chiar pe toate? Vezi mai jos care sunt cele mai erogene zone la bărbaţi şi cum îţi poţi satisface partenerul.

Picioarele

Dă-i şosetele jos, ia o loţiune calmantă în mână şi masează-i uşor picioarele.

Bărbaţii iubesc masajul la picioare. Experţii spun că vârful degetelor sunt o zonă foarte erogenă, atât la bărbaţi cât şi la femei. Dacă vrei să mergi până la capăt, îi poţi linge degetele sau le poţi freca de sânii tăi, scrie femeia.ro.

Urechile

Bărbaţii sunt înnebuniţi când urechile lor sunt atinse uşor cu buzele sau vârful limbii. De multe ori uiţi de această zona pentru că te concentrezi prea mult în alte direcţii.

Poţi folosi şi degetele pentru a-l mângaia uşor din exterior spre interior. Ai grijă nu-i băga degetul în ureche pur şi simplu atinge-i urechea uşor.

Scobitura genunchiului

Nu te-ai fi gândit niciodată la această zonă, însă este probabil una dintre cele mai erogene zone. Şi aceast adevăr este valabil şi la femei.

Pielea este mult mai fină iar bărbaţii adoră să fie sărutaţi acolo.

De la buric în jos

Asta nu este probabil o noutate, ce trebuie să ştii însă este că poţi poposi pe abdomenul lui pentru că-i place foarte mult.

Iar dacă te pregăteşti să-i faci sex oral cu atât mai bine pentru că asta va creşte tensiunea şi dorinţa.


Distribuie
..