Cei mai GELOŞI bărbaţi, în funcţie de ZODIE

Distribuie

Cu toţii avem momente de gelozie şi pentru fiecare gelozia se manifestă în fel şi chip. Iată care sunt cei mai geloşi bărbaţi, în funcţie de zodia lor, şi cum se manifestă aceştia când sunt geloşi.

Bărbatul Berbec: întrecere

Bărbatului Berbec îi place competiţia. Când îşi simte ameninţată poziţia de “lider” face orice pentru a nu o pierde: cadouri scumpe, atenţii etc. Va lua totul în serios şi va trata problema cu onoare.

Barbatul Taur: Maniaco-depresiv

Când sunt geloşi, Taurii fie sunt furioşi ca un tunet, dau cu pumnul în masă şi sunt agresivi, fie sunt calmi, cu picioarele bine înfipte în pământ. Mai există şi o a treia categorie din care fac parte bărbaţii suspicioşi. Tot timpul îşi pun semne de întrebare şi tot timpul îşi spun “Dar dacă?”.

Bărbatul Gemeni: încurcături

Pentru Gemeni, gelozia aproape că nu există. Cu cât sunt mai mulţi bărbaţi interesaţi de o femeie, cu atât ei şi-o doresc mai mult. Şi se pricep la asta. Sună de sute de ori, trimit mesaje, fac tot posibilul ca el să fie alesul şi nu alt bărbat.

Bărbatul Rac: Plângăciosul

Bărbaţii Raci sunt foarte geloşi, însă nu se manifesta agresiv. Dimpotrivă, ei iau mâna omului bun care nu merită să fie înşelat. Cea mai frecventă replică a lor este “Cum ai putut să-mi faci una ca asta?! Eu sunt bun, nu merit aşa ceva!”

Bărbatul Leu: Ignorantul

Gelozia îi face pe Lei foarte furioşi. Însă această furie nu şi-o manifestă prin agresivitate, ci prin ignoranţă. Iubita Leului face parte din “achiziţiile” personale şi nimeni altcineva nu are voie să atingă.

Bărbatul Fecioară: Cinism

Când este gelos, bărbatul Fecioară dă dovadă de un cinism greu de închipuit, spune cuvinte care dor. Dar, deşi se dă dur, suferă şi are atitudini autodistructive: decadenţă, beţie, tatuaje, piercing-uri.

Bărbatul Balanţă: Eleganţă

Când este gelos, bărbatul Balanţă întră în competiţie, însă nu ca ceilalţi bărbaţi acordând atenţie femeii, ci acordându-şi atenţie sieşi. Pentru a impresioana, îşi alege cele mai potrivite haine, se aranjează, se pune la punct, astfel încât să fie cel mai atrăgător bărbat şi femeile să roiască în jurul lui.

Bărbatul Scorpion: Pe viaţă şi pe moarte

Când sunt geloşi şi se simt în pericol, Scorpionii apelează la ameninţări. De obicei nu le pun în practică, însă ameninţările cu sinuciderea sunt o practică. “Mai bine mor decât fără tine!”, poate fi o replică des întâlnită.

Bărbatul Săgetător: Paranoia

Chiar dacă nu au motive de îngrijorare, bărbaţii Săgetători sunt pregătiţi de luptă. Sunt destul de paranoici şi văd ameninţări la orice pas. Au nevoie tot timpul de asigurări că încă exista dragoste pentru ei.

Bărbatul Capricorn: Detectivi particulari

Capricornii sunt detectivi înnăscuţi. Tot timpul atenţi la cele mai mici detalii pentru a nu fi luaţi prin surprindere. Iar când sunt geloşi, îi depăşesc pe Berbeci şi Scorpioni la un loc, transformându-se într-o prezenţă demonică de-a dreptul. Deşi pretind că nu sunt geloşi, caută toate informaţiile despre rival pentru a-i afla punctele slabe.

Bărbatul Vărsător: Abandon

Atunci când se simte ameninţat, bărbatul Vărsător, abandonează lupta. Nici măcar nu o începe. Va dispărea pur şi simplu, fără nicio vorbă, vreun telefon, vreun mesaj care să-ţi dea de înţeles că a plecat.

Bărbatul Peşti: Autodistrugere

Când sunt geloşi, bărbaţii Peşti intră într-un program de autodistrugere: nu se mai îngrijesc, fumează mult, beau mult, îşi fac piercing-uri, tatuaje, conduc cu viteză, nu dorm. Durerea îi face să se simtă unici.

sfatulparintilor.ro.


Distribuie
..