Cei mai fideli şi infideli bărbaţi, în funcţie de ZODIE

Distribuie

Luăm deseori în derâdere horoscopul, însă nu putem să nu admitem că acesta prezintă multe similitudini cu realitatea pe care nu le putem trece cu vederea. Semnul sub care ne naştem ne influenţează, aşadar, felul de-a fi şi modul în care ne implicăm în viaţa de zi. Mai mult de atât, ne trasează liniile după care ne comportăm în relaţiile cu oamenii şi mai ales cu cei apropiaţi.

În timp ce psihologii atrag atenţia că, în fond, acel om care-şi doreşte cu adevărat ca relaţia să dureze va rămâne fidel, odată cu trecerea anilor, specialiştii în astrologie avertizează că persoanele născute sub unele semne zodiacale sunt mai predispuse să înşele decât altele, scrie lyla.ro

Mai întâi, iată cele mai fidele zodii!

Taurul 

O persoană născută sub semnul taurului este foarte senzuală, dar – odată îndrăgostit – îşi iubeşte până la cer partenerul care îi susţine “zona de confort”. Taurii tânjesc după stabilitate, căci, odată obţinută, se pot dezvolta fără obstacole. Mai mult de atât, taurii tind să fie mai dependenţi de persoana iubită decât alte zodii, fiind totodată loiali şi de încredere.

Rac 

Dintre toate semnele zodiacale, racul este cel mai avid după siguranţă şi relaţii stabile şi tandre. Un rac este un familist şi nu va fi niciodată pe deplin fericit dacă nu are o relaţie emoţională foarte strânsă. Mai mult de atât, racul are un simţ protector foarte bine dezvoltat, fiind persoana potrivită pentru a sprijini un om drag.

Fecioară

Sensibilitatea fecioarelor este renumită. Ele sunt creative şi foarte intuitive când vine vorba să simtă starea de spirit şi să înţeleagă trăirile celui drag de aproape. Fecioarele, atât femeile, cât şi bărbaţii, sunt mereu aproape să ofere o mână de ajutor sau o vorbă bună, fiind partenerii de viaţă ideali.

Balanţă

Semnul este simbolul echilibrului şi al armoniei, mai ales în relaţia sentimentală. Balanţele sunt creative şi au o înţelegere globală asupra lucrurilor din jur. Este ca şi cum ar privi aceeaşi problemă din ochii mai multor persoane. Deşi le place stabilitatea, balanţa lor tinde ocazional să se dezechilibreze. Când dau de greu în relaţie nu iau calea aventurilor amoroase, menţinându-se fideli. Însă au tendinţa de a se izola emoţional într-o lume a lor din care partenerul nu mai face parte. Balanţele sunt loiale şi demne de încredere, dar cel care-şi alege un partener balanţă trebuie să demonstreze că merită tot ceea ce primeşte bun, cald şi intim.

Capricornul

Persoanele născute sub acest semn zodiacal adoră stabilitatea în relaţie, până la încăpăţânare chiar. Şi muncesc mult pentru acea stabilitate, căci orice capricorn adevărat ştie că pentru orice formă de succes trebuie să depună efort şi să fie perseverent. Ei sunt adepţii zicalei “5% talent, 95% muncă” inclusiv în relaţia cu partenera. Din acest motiv, când relaţia începe să scârţaie, fie din motive venite din exterior, fie din interiorul cuplului, capricornul are răbdarea necesară pentru a identifica fondul problemei şi a găsi soluţii.

 Iată semnele zodiacale cele mai predispuse la infidelitate!

 Berbecul 

Berbecul este o fiinţă independentă şi impulsivă, mai ales în prima parte a vieţii. Persoanele născute sub semnul berbecului tind să acţioneze mai întâi şi apoi să se gândească la consecinţe. Mai mult de atât, au un apetit dezvoltat pentru aventură, pentru noutate. Acest fapt se poate limita la plăcerea de a pleca cât mai des în vacanţe, la hoinăritul prin tot felul de colţuri mai puţin cunoscute ale oraşului şi ale împrejurimilor, dar poate lăsa loc şi aventurilor amoroase.

Gemenii 

Gemenii sunt persoane curajoase, îndrăzneţe şi, fără doar şi poate, duale. Ei trăiesc prin provocări şi ocazional se încumetă să înfăptuiască şi ceva periculos, din simplu motiv că le cere ceva din fiinţa lor. Fiind duali, geamănul adoră să joace tot felul de jocuri, să testeze persoanele din jur, să vadă până unde le poate fenta mintea şi sufletul celui care se află în faţa lui. Un geamăn se plictiseşte repede odată ce noutatea a dispărut. O relaţie cu o persoană născută în gemeni nu poate fi concepută fără riscul infidelităţii, mai ales în perioade emoţionale seci.

Leu 

“Regele” leu este un perfecţionist şi va vâna mereu partenerul “perfect”. Din păcate însă, prea puţine relaţii sunt perfecte. Odată ce o persoană născută sub semnul leului descoperă sau realizează că partenerul nu poate ţine pasul cu ea sau nu vrea să ţină pasul fie, fie din punct de vedere sexual, fie intelectual, acea persoană-leu va merge mai departe în căutare de mai bun, chiar dacă a existat iubire în relaţia respectivă. Din acest motiv, leii au, de regulă, un palmares consistent de relaţii sentimantale şi aventuri amoroase.

Scorpionul 

Semnul scorpionul este unul dintre cele mai puternice din zodiac, în ceea ce priveşte energia emanată. Scorpionii sunt persoane pasionale, dar şi avide de putere. A descoperi un scorpion nu este la îndemâna oricui, căci aceştia tind foarte des să-şi ascundă trăirile. Din acest motiv, relaţiile de cuplu cu un partener scorpion sunt, adesea, dificile mai ales din cauza prostului obicei al scorpionul de a avea mereu dreptate şi de a nu ierta când i se greşeşte. Scorpionii nu prea iartă şi categoric nu uită, multe dintre actele lor de infidelitate venind tocmai din frustrări acumulate în trecut şi dorinţa de a plăti înzecit ceea ce au comis greşeala.

Săgetător 

Săgetătorul este, de regulă, un spirit liber care detestă regulile şi obligaţiile, inclusiv pe cele impuse de relaţii serioase şi monogame. Săgetătorul este, mai degrabă, un explorator, inclusiv al aventurilor amoroase, al sexului, dar şi al relaţiilor interumane. O persoană săgetător se îndrăgoteşte ca orice om, dar adulaţia pe care o are faţă de persoana iubită izvorăşeste mai degrabă din nevoia de a explora, de a cunoaşte. Odată descoperită “comoară”, există riscul să caute alta.

Vărsătorul 

Semnul vărsătorului este adesea nestatornic şi impredictibil. În fond, vărsătorul este un semn de Apă, motiv pentru care este foarte volatil. Persoanele născute vărsător sunt mai independente şi nonconformiste decât celelalte zodii, aceste două trăsături manifestându-se mereu, sub o formă sau alta, în vieţile lor de zi cu zi, chiar dacă pentru un ochi neantrenat nu este evident. Vărsătorii sunt persoane foarte sensibile despre care se spune că văd înainte timpurilor lor. O trăsătura aparent bună, dar care poate genera şi blaza vărsătorul, căci dispune de intuiţia de a prevedea ceea ce va urma. Persoanele care se nasc sub acest semn tind să fugă de angajamentele căsătoriei şi a relaţiilor serioase, fie pentru că se plictisesc, fie pentru că nu le înţeleg rostul, în esenţa lor.

Peşti 

Unul dintre cele mai sensibile semne zodiacale, peştii sunt fiinţe conflictuale în interiorul lor. Peştii trăiesc în propria fantezie şi le este, deseori, greu să iasă la suprafaţă şi să privească realitatea în ochi. Au tendinţa de a-şi forma propriile păreri şi concepţii asupra persoanei iubite, acestea nefiind mereu conforme cu realitatea. Din acest motiv, peştele se simt adesea dezamăgiţi în relaţie căci partenerul nu se ridică la aşteptările lui. Schimbarea firii peştilor este aproape imposibilă, motiv pentru care, odată deziluzionaţi, vor căuta alt partener, chiar dacă relaţia de cuplu nu a luat sfârşit.

 


Distribuie