Ce vor bărbaţii ÎN PAT, dar se tem să ceară

Distribuie

Nu doar femeile au probleme în a-şi exprima dorinţele în ceea ce priveşte sexul. Potrivit unui sondaj realizat, bărbaţii au şi ei fantezii ascunse sau doleanţe pe care, din diverse motive, se tem să le spună cu voce tare iubitelor lor. Iată care sunt acestea.

1. Dans în poală

Bărbaţii sunt fascinaţi de trupul iubitei. Şi, chiar dacă acesta nu este ca al unei dansatoare profesioniste din cluburi, ei nu ar zice nu unui dans în poala, în intimitatea casei voastre. Creaturi vizuale prin definiţie, bărbaţii visează la mişcări lascive din partea iubitelor lor.

Urmăreşte câteva mişcări pe internet şi fă-i o surpriză iubitului tău, sugerează sfatulparintilor.ro.

2. Să preiei fraiele

Fă-i o surpriză când ajunge acasă, după o zi obositoare de muncă. Întâmpină-l cu un sărut pasional şi trage-l spre dormitor. Cât ar fi de obosit, nu va zice nu unui asemenea tratament.

3. Mai mult sex oral

Nu e o surpriză pentru nimeni. Bărbaţilor le place sexul oral, pe care îl consideră un preludiu excelent.

4. Mai multe complimente

Egoul bărbaţilor este destul de fragil. Aşa că nu strică să-l complimentezi din când în când. Să-i spui cât este de sexy, cât de mult îţi plac anumite lucruri la el etc. Bărbaţii vor să ştie că sunt doriţi. Ei au nevoie de intimitate, nu neapărat în sensul sexual al cuvântului.

5. Sinceritate

Cuvintele “Fie” sau “Bine” sunt foarte confuze pentru bărbaţi. Ei nu ştiu dacă înseamnă chiar “Bine” sau de fapt înseamnă “Nu-mi convine, dar merg pe mâna ta!”. Onestitatea este foarte importantă într-o relaţie şi ajută la întărirea încrederii reciproce.


Distribuie