Ce vor bărbaţii de la o SOŢIE. Te vor uimi cerinţele

Distribuie

Ce vor bărbaţii de la o soţie? E o întrebare la care fiecare femeie crede că ştie răspunsul. Însă se lovesc de nişte “mărunţinşuri” la care nici nu s-ar fi gândit. Urmează o listă cu câteva lucruri pe care bărbaţii le vor de la o soţie.

Iată ce vor bărbaţii de la o soţie perfectă:

 O soţie careia nu-i este teamă să apară fara machiaj

Nu e nevoie să vă machiaţi pentru ca un bărbat să vă considere atragătoare. De fapt, prea mult smac pe faţă îl va îndeparta pentru totdeauna. Bărbaţii vor frumuseţe naturală nu o faţă de clovn. În plus, faptul că ai apărut în faţa lui şi în public nemachiată demonstrează faptul că ai încredere de sine şi în farmecele tale. Exact asta caută bărbaţii.

  O bucătăreasă grozavă

Asta nu înseamnă că orice femeie trebuie să fie as în bucătărie. Cu siguranţă însă că va fi pe viaţa al tau dacă din când în când îi vei pregăti mâncarea lui favorită. O soţie care se pricepe la bucătărie are un instrument excelent la dispoziţia sa. Şi nimic nu poate fi mai bine decât să-l folosească în favoarea sa. Organizează în fiecare săptămână o seară în care să găteşti pentru soţul tău. Asigură-te că toate sunt la locul lor, iar atmosfera este romantică.

 O soţie care să îşi descopere umerii şi gâtul

Aminteşte-ţi mereu să-ţi laşi pielea descoperită, însă nu în zonele greşite. Cea mai atractivă este pielea de pe gât şi umeri. Expunându-ţi umerii şi decolteul, fără a fi însă vulgară, soţul tău va dori mai mult. Descoperindu-ţi partea superioară a corpului este şi o modalitate fierbinte, dar de bun gust, pentru a-i spune bărbatului că vrei ca el să se gândească la tine dezbrăcată.

 Bărbaţii vor ca soţiile lor să se rujeze

Un lucru care îi înnebuneşte pe bărbaţi este atunci când soţia lor îşi dă cu ruj. Când ea îşi strânge buzele şi închide ochii, bărbaţii n-au în minte decât un lucru: să-şi sărute cât mai curând soţia.

 O soţie care să le arate mereu că-i iubeşte

Nu te gândi că soţului tău nu-i place ca tu să-i arăţi mereu că-l iubeşti. Chiar dacă el n-o să admită niciodată, el vrea să fie ţinut de mână, să fie îmbrăţişat şi sărutat pe obraz.

 O soţie care să înjure când este cazul

Este adevarat că nimeni nu iubeşte o persoană prea slobodă la gură, însă nici o mironosită n-o să rupă gura târgului.  Dacă situaţia o cere, nu-ţi fie teamă să înjuri, însă n-o face în direcţia sotului. Astfel îi demostrezi că nu-ţi este teamă să te aprinzi când este nevoie.

  O soţie care ştie să se dezbrace

Nimic nu este mai bun pentru un bărbat decât să privească o femeie care poartă doar în pantalonaşi şi un tricou. Asta îi demonstrează că te simţi confortabil în prezenţa lui. Bărbatii iubesc să se uite la televizor în timp ce soţia stă cuibărită alături într-o pereche simpatică de chiloţei.

 sursa: sfatulparintilor.ro


Distribuie
..