Ce trebuie să faci TU, atunci când bărbatul se MASTURBEAZĂ prea des

Distribuie

Tot mai mulţi bărbaţi implicaţi în relaţii de cuplu apelează la masturbare, iar astfel, ambii parteneri se simt nesatisfăcuţi în pat. Din acest motiv, femeile au apelat la experţi sexuali să afle de ce partenerii lor apelează la masturbare şi să rezolve această problemă de sex din cuplul lor.

Iată explicaţiile specialiştilor: De ce bărbaţii se masturbează mai des „Sunt doi factori curenţi care îi fac pe tot mai mulţi bărbaţi să dezvolte dependenţa de masturbare, care are loc atunci când cineva se marturbează atât de des încât interferează cu o viaţă normală de sex, scrie sfatulparintilor.ro.

Primul factor este depresiunea economică care a lăsat o mulţime de bărbaţi fără job. Aşa că stând acasă şi plictisindu-se au început să se masturbeze mai des.

Şi al doilea factor este accesibilitatea pornografiei în ziua de azi, când un bărbat poate privi ceva nou în fiecare zi.

Însă acest exces de masturbare poate avea efecte grave: bărbatul dependent de masturbare nu mai poate ajunge la orgasm cu partenera. Mâna unui bărbat poate produce mai multă fricţiune decât vaginul şi, dacă se maturbează mult prea des atunci are nevoie de aceeaşi fricţiune intensă pentru a ajunge la orgasm”, a spus terapeutul sexual Ian Kerner.    

Cum să-l faci să nu se mai masturbeze atât de des?

Dacă ai observat că iubitului tău îi trebuie un timp foarte lung pentru a atinge orgasmul sau chiar nu ajunge deloc, singura modalitate de a afla dacă masturbarea este problema este să-l întrebi. „Spune-i că pare nesatisfăcut după partida voastră de amor şi că vrei să te asiguri că se bucură de acţiune”, le sfătuieşte pe femei Kerner.

După care poţi menţiona faptul că ai citit că masturbarea excesivă duce la întârzierea orgasmului în condiţii normale. Aducând în discuţie subiecte de acest gen iubitul tău înţelege că sunt şi alţi bărbaţi care se confruntă cu o problemă asemănătoare.

Odată ce aţi deschis subiectul cea mai bună decizie ar fi să renunţe la masturbare.

Poţi să-i spui că sexul este mult mai bun pentru tine atunci când el are orgasm şi că eşti dispusă să faceţi mai des amor. Auzind că obiceiul lui stă în calea plăcerii voastre ar trebui să-l facă să renuţe întrucât nu-l lasă mândria lui de bărbat să nu te mulţumească.

În ultimă instanţă aţi putea apelea la un specialist care să vă ajute să revolvaţi problema.


Distribuie
..