Ce TATĂ va fi partenerul tău, în funcţie de ZODIE

Distribuie

A fi tată nu este un lucru tocmai uşor. Tocmai de aceea noi, femeile, încercăm să ne dăm seama de performanţele bărbaţilor apelând la diferite tertipuri. Astfel, ne-am gândit să consultăm astrele pentru a afla dacă partenerul de viaţă are şanse să fie un tată bun sau dimpotrivă.

Berbec

Cel născut sub acest semn zodiacal întruchipează prototipul tatălui modern, care vrea să fie la curent cu toate schimbările. El va încerca să se împrietenească cu cei mici, reuşind să ţină pasul cu ei. Este posibil ca în primele luni de viaţă ale copilului, partenerul tău să fie mai gelos decât alţii pe faptul că nu îi mai acorzi atenţia cuvenită.

Taur

Dacă partenerul tău de viaţă este nativ din taur atunci are toate şansele să fie un tată tradiţional, care va dori să se impună. În ceea ce priveşte asumarea sarcinilor nu îţi face griji: bărbatul taur este gata să schimbe scutece şi să pregătească biberonul bebeluşului la orice oră din zi sau din noapte.

Gemeni

Pe nativul din gemeni îl poţi încadra în tipologia tatălui-copil, care îşi va retrăi copilăria şi se va bucura de jucăriile celui mic. Cu toate acestea, va încerca să scape de responsabilităţi, dar va fi partenerul de joacă perfect al copilului tău. În ciuda relaţiei foarte apropiate cu copilul, tatăl nu va insista niciodată prea mult ca fiul sau fiica să respecte anumite reguli.

Rac

Bărbatul rac este un familist convins şi se dedică întru totul familiei şi în special copilului. Nativul din rac face tot posibilul pentru a oferi tot confortul familiei, reuşind astfel să satisfacă chiar şi cele mai pretenţioase mofturi ale copiluli. Tocmai de accea, riscă să fie foarte uşor manipulat de către acesta şi să cadă în cealaltă extremă.

Leu

Atunci când devine  tată, bărbatul leu se schimbă la 90 de grade.  Lăudăros din fire, nu va pierde ocazia să se prezinte prietenilor cu noile sale abilităţi de tată: cum poate el să schimbe scutece, cum pregăteşte laptele celui mic în toiul nopţii. Foarte afectuos şi înţelegător cu toţi copiii, bărbatul leu este genul de tată pe care şi l-ar dori orice copil.

Fecioară

Conservator din fire, nativul din fecioară  se aşteaptă ca cel mic să primească cea mai bună educaţie, dar merge pe principiul că mama este “baza”. Indiferent de situaţie, tatăl fecioară îţi va oferi sprijinul său necondiţionat dar nici tu nu vei scăpa uşor.

Balanţă

Ei bine, nativul din balanţă nu este un tată foarte autoritar. Prin urmare mama trebuie să fie cea care pune piciorul în prag şi ia deciziile cele mai importante. Relaxat din fire, tatăl balanţă va dori să aibă o relaţie de prietenie cu copilul. De-asta, tu vei avea practic grijă de doi copii: unul mare şi unul mic.

Scorpion

Nativii din scorpion sunt foarte protectori şi prietenoşi cu odraslele sale, dar în acelaşi timp şi foarte stricţi. Bărbatul din scorpion se descurcă excelent în rolul de tată, din primele zile ale bebeluşului. Instinctul îi dictează foarte bine ce are de făcut.

Săgetător

Bărbatul din zodia săgetătorului este speriat de rolul de tată pentru că exagerează mental toate responsabilităţile. Abia când se vede cu bebeluşul în braţe realizează că până la urmă nu e chiar aşa de grav. Este un tată permanent atent la nevoile copilului, foarte activ şi mai ales un partener de joacă ideal pentru cel mic.

Capricorn

Stabil ca o stâncă, nativul din capricorn este sprijinul pe care copilul vostru se poate baza întotdeauna. Chiar dacă este autoritar sau exigent în relaţia cu cel mic, bărbatul din capricon este tot timpul cu gândul la viitor, încercând să-i asigure unul cât mai bun, din toate punctele de vedere.

Vărsător

Nativul din vărsător este genul de tată care preţuieşte foarte mult relaţia cu copilul său şi se străduieşte să-i fie şi prieten, nu numai tată. Este adesea perceput ca un tată modern pentru că se adaptează rapid la tot ceea ce este nou, ba chiar vrea să fie cu un pas înainte.

Peşti

Bărbatul din zodia peşti este genul de tată emoţional, care face adevărate arhive foto cu copiii săi, păstrează amintirile cu drag şi se străduieşte să le ofere celor mici o copilărie de invidiat, plină de experienţe plăcute. În ceea ce priveşte activităţile “practice”, nu va fi la fel de entuziast, încercând să plaseze responsabilităţile în grija ta.

one.ro.


Distribuie
..