Ce spune SPORTUL preferat despre EL

Distribuie

Fie că e un ultras fanatic şi merge la toate meciurile echipei, că se vede cu băieţii, de două ori pe săptămână la un baschet, că face tenis de mic, sau că se uită ore întregi la campionatele de snooker, toţi bărbaţii iubesc sportul. Vezi ce spune sportul preferat despre el.

Baschet

Bărbaţii care iubesc baschetul sunt foarte eleganţi şi foarte atenţi la cum arată şi cum sunt percepuţi. Dacă eşti misterioasă şi feminină, mereu la modă şi îngrijită, bărbatul fan de baschet te va adora, notează unica.ro. Cu el, condiţia primordială este să nu ştie că te are pentru totdeauna, ci că trebuie zilnic să lupte pentru a-ţi menţine interesul.

Hochei

Fanii hocheiului sunt bărbaţi cinstiţi şi nu or să se certe cu tine pe nimicuri. Pe de altă parte, un astfel de brbat poate deveni de-a dreptul violent dacă se simte trădat, înşelat sau minţit. Din păcate, astfel de bărbaţi tind să fie cam idealişti. Dacă visează să aibă afacerea lui şi să întemeieze o familie cu 10 copii în următorii cinci ani, e de păstrat. Dacă visează să fie star rock şi are deja peste 30 de ani şi nicio cunoştinţă în domeniu, poate că visatul e meseria lui.

Fotbal

În România fanii fotbalului sunt mulţi şi pasionaţi cu adevărat de sportul rege. Un tip care se uită cu sufletul la gură şi fularul echipei preferate la gât la un derby este stabil şi loial. Aşa cum ţine cu echipa, ţine şi cu familia, care este foarte importantă pentru el. În plus, abia aşteaptă să aibă un băieţel să îl „înveţe tata să dea gol ca Mutu”.

Golf

Fanii golfului sunt puţini şi bgaţi la noi în ţară. Dar asta nu înseamnă că te încadrezi sau nu în programul lui şi pe agenda zilnică. Bărbaţii care joacă golf au o răbdare inimaginabilă şi tocmai asta s-ar putea să fie o problemă în cuplu. Este genul care dacă te vede că plângi, îţi va întinde cardul de credit, în loc să te ia în braţe. Multe femei sunt încântate de o astfel de perspectivă, dar te poţi plictisi de un tip care pune mai mare preţ pe viaţa socială şi întâlnirile de afaceri, decât pe nevoile tale.

Tras de fiare

Bărbaţii care trag de fiare toată ziua arată foarte bine, dar au şi defecte. Deşi toate femeile te vor invidia pentru frumuseţea atârnată de braţul tău, s-ar putea ca el să fie foarte conştient de asta. În plus, dacă nu se uită după alte femei tot timpul, bărbatul dependent de sală se uită în oglindă în restul timpului. Este atât de mândru de cei 2 centimetri în plus la biceps, că poate uită că trebuia să vă vedeţi la film ieri.


Distribuie
..