Ce spune POZIŢIA preferată despre EL

Distribuie

Unora le place să facă sex repede şi puternic, altora le place romantismul şi preferă să îşi acorde destul timp, iar altora le place… jazzul. Chiar dacă se gândeşte mai întâi la el sau vrea să te audă pe tine gemând de plăcere prima, poziţiile sexuale pe care le preferă bărbaţii spun multe despre personalităţile lor.

Misionarul

În această poziţie bărbaţii pot ajunge cel mai uşor şi rapid la orgasm, iar unul care o preferă este ori prea obosit, ori nu este genul de bărbat aventuros, care să încerce lucruri noi, notează unica.ro. El preferă să joace după reguli, atât în pat, cât şi în restul vieţii sale. Probabil de aceea nu are un loc de muncă interesant şi nici hobby-uri incitante. Femeia de lângă el este fie la fel de plictisitoare, fie îl înşală…

Doggie Style

Aceasta nu este una dintre poziţiile cele mai preferate de femei, pentru că bărbaţii în general le penetrează rapid şi mai agresiv, însă mulţi dintre ei se simt mai bine când o fac aşa. Se poate spune despre un bărbat care preferă această poziţie că nu este cel mai bun prieten al femeilor. Ba chiar am putea spune că este misogin şi prin sex îşi exprimă sentimentele faţă de ele, încercând astfel să le înjosească.

Linguriţa

Un bărbat care adoră să facă sex în această poziţie este un romantic incurabil şi relaţia sa de cuplu înseamnă totul pentru el. Totuşi, poate avea unele probleme  de încredere în propria persoană şi de aceea alege să se ascundă în spatele partenerei sale atunci când întreţin relaţii sexuale. Mai mult, fiind atât de ahtiat să aibă o relaţie, ar suporta să rămână într-una chiar dacă nu îl face fericit sau nu este pe deplin satisfăcut.

Tu deasupra

Dacă el preferă ca tu să stai deasupra – în poziţia Cowgirl – de fiecare dată când faceţi sex, este un partener egoist, care aşteaptă să i se ofere plăcere şi el, la rândul său, să dea la schimb cât mai puţin. Se poate să fie şi mai leneş din fire, făcând şi la serviciu şi în pat doar strictul necesar ca să-i fie lui bine.

Sex tantric

Un bărbat căruia îi place sexul tantric este cu totul special – şi nu neapărat în sensul bun. Preferă spiritualitatea în locul satisfacerii nevoilor sexuale şi vrea ca partenera lui să îl respecte şi să îl adore mai mult decât o face el. Este exagerat de lipicios, însă pentru scopurile sale ascunse.

 


Distribuie
..