Ce spune limbajul corpului despre EL şi sentimentele sale faţă de tine

Distribuie

Primele întâlniri sunt nişte chestii foarte complicate. Se întâmplă, de multe ori, ca în timpul cinei să petreci mai mult timp încercând să-i descifrezi limbajul corpului decât să te bucuri pur şi simplu de momentele frumoase dintre voi doi.

De ce s-a încruntat? De ce a privit peste umăr? Orice gest te înnebuneşte! Noi îţi dăm câteva repere care te vor ajuta să-i decodifici limbajul corpului.

1. MICŞOREAZă DISTANȚA DINTRE VOI

Această mişcare indică în mod clar dorinţa de a avea un contact mai apropiat. Dacă se apropie de tine în timp ce vorbiţi, este evident că vrea să te cunoască mai bine şi că se simte confortabil în preajma ta.

2. VORBEŞTE PE UN TON MAI SCĂZUT

Atunci când un bărbat vorbeşte cu tine mai încet, asta e un semn că mesajul lui e doar pentru urechile tale. Dacă îţi spune ceva personal sau secret, e un indiciu pozitiv. Bărbaţii nu fac asta cu femeile care nu-i interesează.

3. ÎŞI ARCUIEŞTE POSTURA

De obicei, bărbatii stau foarte drepţi în prezenţa femeilor pentru a le atrage atenţia de la distanţă. Dar atunci când un bărbat vorbeşte cu o femeie care îl interesează, se apleacă un pic sau „îşi îmblânzeşte” pozţia corpului. Deci, dacă tipul cu care ai întâlnire îşi aduce brusc umerii în faţă, este un semn că se simte confortabil şi, mai ales, în siguranţă în preajma ta.

4. CONTACTUL VIZUAL

Dacă nu-şi poate desprinde ochii de la tine toată noaptea, nu e nici o îndoială că-l interesezi. Nu se poate abţine să se uite şi să observe cât de frumoasă eşti! O privire care îţi spune „Uau! Eşti superbă!” e un semn pe care n-ai cum să-l ignori!

5. ÎŞI PUNE UN BRAŢ ÎN JURUL TĂU

Cred că ai remarcat că, în toate comediile romantice, bărbaţii îşi pun braţul protector în jurul taliei sau gâtului partenerei lor. Iar ăsta e un semn sigur că te place. Pentru că îşi doreşte să te simtă mai aproape, iar tu să ai senzaţia că eşti protejată.

6. TE IMITĂ

Ştiai că, atunci când eşti atras de cineva, începi să-i reproduci gesturile, fără să vrei în mod conştient asta? Dacă tipul cu care te întâlneşti, îţi imită mişcările, inflexiunile vocii şi tiparele de comunicare, sunt şanse mari să-l mai vezi şi a doua oară! Aşa că fii atentă la aceste indici!

7. ÎŞI LINGE BUZELE

Noi toate ştim că este un semn universal de interes și atracţie! Deci te place, nu e nici un dubiu, iar acest gest e un semn de anticipaţie. Probabil că-şi doreşte să nu piardă această ocazie, aşa că fă-ţi cunoscute intenţiile (sau lipsa lor) înainte de a încheia seara.

8. ÎŢI ARANJEAZĂ PĂRUL

Dacă se întinde să-ţi aranjeze părul după ureche, este un semn bun, care demonstrează că-şi doreşte să te atingă şi are nevoie de un pretext pentru asta. Dar este şi un mod de a te pune la încercare: dacă îi vei zambi, va considera că şi tu îl placi şi, prin urmare, că îl încurajezi să facă mai mult.

elle.ro.


Distribuie
..